Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ja chcem rovné....
Ethel ja mam vlnité vlasy a mne sa také najviac páčia nie preto ze ich mam ale posobia tak zensky nezne zmyselne.To bolo pre ethel.A pre ostatné všetky vlasy ked sú umyté su zenske nezne zmyselné a ked sa neda tak si treba vziat satku ale peknu vieme vieme
no a chces alebo nie tie brcky
Damxy,mne sa brčká len každý tretí vlas:-(
ethel a ty máš brčky a nechceš ich ved brčky su super
no čo dievčence(začínam si zvykať,že tu máme len ženské združenie)ešte beháte po vzduchu? Dala som si na vlasy ten kondicionér z reklamy na vyrovnanie...prvá vlnka na obzore:-)))uvidíme keď to uschne,či som nevyhodila peniaze zbytočne
prepáč,zase neskoro reagujem,ale nevšimla som si že niekto prispel:-(( som už taká..čo už somnou narobíte...idem si umyť vlasy..ozvem sa za dákych 20 min,ak tu budeš:-)
pokial sa to tyka mna-tak citis zle :)
aj u vas je taky hic? aspon ze fuci uragan...
kontroluj,nas treba:) ked sa uz zase gomčo flaka:))
cicušky moje...len vás kontrolujem....Shakti...ja si nedomýšlam,ja cítim ....Damaxy,ano BB,ale to je už jedno,už ste to absolvovali,a ja som len myslela,že ti aspoň zakývam...:-)))
shakt,pekny deň aj tebe a ty tu budeš asi sama ,lenže možno príde aj nejaký kúzelníka zabaví ta.Tak nam to tu dozeraj a večer tu bude plno pa