Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
haf..prave som sa vymotala z postela..dnes som este trochu momo..vsetky sme zostali doma
nemám nočnú,dnes mám volno a akurát ma vytočilo WC,stále preteká tak sa idem obliecť a zohnať náhradné diely do nádržky,dáke tesnenia....:-)))Takže sa tu majte krásne..ozvem sa neskôr...
jaaaaaaaaj to su priatelia toto!! Dobre sa vam robia srandicky zo mna,ze??? :))))))) nie nezapadol!
Pockaj Ethi este dva nechtiky a hned ti ho vratim,prepac pozicala som si :))))))))))))))))))))))))
mas nocnu??
idem este polenosit do postielky..
aj cvicit by som chcela ak prekonam vlastnu hnusnu lenivost:)
aj ked par cvikov musim koli gerlachu vynechat-aspon nejake na chrbatik a dychanie...nech sa citim lepsie...
(nevieš kde mám pilník na nechty?)
Nie Shakti,ja si absolutne nepamätám čo sa mi snívalo:-))))Nezapadol ti v noci jazyk?:-)
No smiesne Ethi fakt!!! Normalne som citila ked mi tam vrazil-do krku myslim :)))))))) aj ked som ho tam mala-velmi neprijemny pocit..potom som sa zacala dusit-riadne realne no nastastie som sa zobudila...
mas vacsiu kravinu Ethi?? :)))))))
:-DDDDDDDD
Dobre rano :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
no dik katty-ze tazke sny....snivalo sa mi ze puk preletel sklenenymi dvermi a mne rovno do krku-normalne som to citila,aj ten puk v krku...komu sa snivala vacsia kravina nech sa hlasi!!! :)))
tak ja už odchádzam, prajem krásny deň každému kto sa nevyspal, pá miláčikovia, papá:)
damaxy, posielam ti včerajšiu prácu, pozri sa mi a to, ak sa ti dá
očakávam kritiku a daj vedieť, ktoré časti treba rozšíriť alebo vylepšiť, dík:) pekný deň