Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

takze tu su prasiatka na deke

Pretože som vždy pri tebe, oddychuješ v strede poľa,
všade cítiš vánok leta,
slnko páli dookola,
motýľ popri tebe lieta.
Voňaj kvety, uži pažiť,
tvoj pokoj ja budem strážiť

shakt

:)))))))))))))))))))))))))))))))))
idem sa tu docikat...ta Etka je ale dobraaaaaaaaa! A konecne si zobrala na musku niekoho ineho a nie mna-utahuje si a rype do panči..
panči prepac,skodoradost vyhrala!
inak Etka mas tam chybicku-nie zeny ale muzi nas nedokazu docenit :))))) co ma je po zenach,ci ma docenuju alebo nie :)))))))))))))
to mi je tak šuma-fuck :))))))))
ja chcem aby ma chlapi docenovali - zboznovali,nohy bozkavali,nosili na rukach!!! sorry- tam mam byt jednotne cislo :)) nie mnozne!!!
bosorecky...tak dnes to pride...pripravujem sa na to psych. dnes to bude vončo... adrenalin,krv v zilach vrie,oci vypulene,tras nielen ruk ale aj celeho tela...samozrejme nehovorim o orgazme :)))))))))))))))))))))) ale o tom,ze pride fajnucka burocka a tu u nas lidičky tu u nas to teda vie roztocit....lesy-hory pozdravujem vas-vy za to vsetko mozete :))
nebojkajte-toto neni upal ani konkretna diagnoza- s hentym som bohuzial prisla na svet a liecit sa to neda :)))
a ja mam suloziacich mackov :))))
ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň
slusna pančitka mi poslala!! :)))

ethel

jééééj aká krásna mms:-DDDD celá tvoja podstata:-DDDD a ten majinkaty chjobačik si ty a ten vejiky je ten čo si mysjim,že by to maj byť:-DDD

ethel

Panči,vieš čo ma napadlo?:-)))) mala by si si nájsť nejakého vojaka,aby nosil tvojej malej vojenské veci:-DDDDDDinak ak by si mala záujem,poznám pár vojakov:-DDDD