Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
tak a mam dalsi obrazok :DD uz o chvilu ho uvidite..nie su bieli, ale xi xi xi
takze tu su prasiatka na deke
Pretože som vždy pri tebe, oddychuješ v strede poľa,
všade cítiš vánok leta,
slnko páli dookola,
motýľ popri tebe lieta.
Voňaj kvety, uži pažiť,
tvoj pokoj ja budem strážiť
jej až teraz som na to lepšie kukla..pozrite kto tam v rohu stojí:-)))Shakti?
ved to je z tej knizky :DDDDD
bohatstvo..co to robia ti medvedi ? :DDD
Shakti,ja som sa nepomýlila,nás (ja ty ona..) ženy nevedia doceniť
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
idem sa tu docikat...ta Etka je ale dobraaaaaaaaa! A konecne si zobrala na musku niekoho ineho a nie mna-utahuje si a rype do panči..
panči prepac,skodoradost vyhrala!
inak Etka mas tam chybicku-nie zeny ale muzi nas nedokazu docenit :))))) co ma je po zenach,ci ma docenuju alebo nie :)))))))))))))
to mi je tak šuma-fuck :))))))))
ja chcem aby ma chlapi docenovali - zboznovali,nohy bozkavali,nosili na rukach!!! sorry- tam mam byt jednotne cislo :)) nie mnozne!!!
bosorecky...tak dnes to pride...pripravujem sa na to psych. dnes to bude vončo... adrenalin,krv v zilach vrie,oci vypulene,tras nielen ruk ale aj celeho tela...samozrejme nehovorim o orgazme :)))))))))))))))))))))) ale o tom,ze pride fajnucka burocka a tu u nas lidičky tu u nas to teda vie roztocit....lesy-hory pozdravujem vas-vy za to vsetko mozete :))
nebojkajte-toto neni upal ani konkretna diagnoza- s hentym som bohuzial prisla na svet a liecit sa to neda :)))
a ja mam suloziacich mackov :))))
ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň
slusna pančitka mi poslala!! :)))
na to ja už dávno verím....:-)))
jééééj aká krásna mms:-DDDD celá tvoja podstata:-DDDD a ten majinkaty chjobačik si ty a ten vejiky je ten čo si mysjim,že by to maj byť:-DDD
Panči,vieš čo ma napadlo?:-)))) mala by si si nájsť nejakého vojaka,aby nosil tvojej malej vojenské veci:-DDDDDDinak ak by si mala záujem,poznám pár vojakov:-DDDD