Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Pretože som vždy pri tebe,
tvoja odvaha je veľká,
nebojíš sa strašidielka
a nie je ti priďaleká
žiadna skal, žiadna rieka.
ak ťa stretne čudo strašné,
pribehneš vždy ku mne šťastne.
uz som zlta..len trosku nefungujem:DD
budem vam pisat basnicky z tej knizky..prvu preskocim, lebo som sa zamilovala do druhej..
o boze..eti prave som dostala vsetko naraz :
caute lasky moje..nejde mi prihlasit..kupila som super knihy ♥♥♥
(som zvedavá,čo robí Pančuška,či nemá nááááhodou tachykardiu,alebo extrasystoly)
..kombinácia určitých farieb vyvoláva v mnohých luďoch euforickú náladu:-))))))))
Pančíííííííííííííí-nemohla si spať? Prečo asi?!:-)))))))))))))))
Shaktiiiiiiiiiiiii-nedokážu nás ženy odceniť? žeby to bolo tým,že sme dokonalejšie?:-)))))))))))))))))))))
Bobčo-to bol rýchly kuk:-))))))))))))))ňňňňň
vsetci mate smolu esicka zozrala SHAKTI :))))))))))))))))))))))) prepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacte! :)
noooooooo nasa cica je dobra!!!! cha! ale tak vsetky sme tu dobre- krasne,mudre a este k tomu aj sikovne!! preco nas ti chlapi nechcu a nedokazu ocenit??? hm?:)
toto je otazka a tazka myslienka dna! Kto mi da uspokojivu odpoved- necham mu jedno esicko!! :)))))))
caute idem makat-treba zarobit nejake korunky-bo studna vysycha:(
este cosi..kto si da esicka? dobre, skoricove...mnamky mnam..no ja by som si ich sice mala odpustit..ale co
tak vam ich tu necham v miske..ponuknite sa
:DD Gomez odpadne, ked zisti, ze nasa Etka opravuje WC..:))
No o polnoci som lezala s otvorenymi ocami a pozerala do stropu..nemohla som spat a nebola som schopna vstat a prist k pc...Shakti -ved ty mas sebadestruktivne sny..su horsie ako ta moja pesnicka..
jedine pozitivum dneska je, ze to cervrne na mojom tele hnedne..negativ by som nasla urcite viac-ale skusim ich vylikvidovat. Zatial idem, majte sa krasne.Lubim vas ♥♥♥♥ 9829;