Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
...zacinam verit na znamenia osudu...
len zo srandy :)ň chod..chudatko, to nepredycha :))
negooglujem :DD
bolo to v novinach minuly tyzden a vystrihla som to malej, lebo tam bol ochranny odev odfoteny :)))
on mi chcel dať len jedno,ale ja som mu povedala,že sa mi nebude chcieť behať do mesta,že vyskúšam 3.To čo mi dal prvé sedelo,asi by som mu mala ísť poďakovať:-))))
to som dnes kupila 2 knihy..mama mi ich nedovolila..tak som bola tajne..je to plne obrazkov a takychto basniciek..viem, infaltilne -ale co chcete od psa od Songera :DDD.som z nej paf,,Shaktinke som poslala fotku..poslem aj tebe a uvidis, ze ta kniha je moj osud
presne som vedela,že ideš hneď googlovať zemian.kostol.:-DDDDDDDDDDDDDD
Ahoj
ved ako inak by mal zaruku, ze ta este uvidi ? mozno ti dal vsetky tri zle..istota je gulomet :)))
Panči,super novodobá básnička..moja tvorba (v období adolescencie) bola trošku odvážnejšia:-DDDD
..no nekup to..a ten obrazok co tam bol..
v zemianskych kostolanoch sa nachadza jedno z troch europskych vycvikovych a testovacich centier, radiacnej, chemickej a biologickej ochrany..vidite ako dobre som sprtala civilnu obranu :))
Úžasný deň....:-)))))))
( nechápem prečo sa niektoré obchody nazývajú železiarstvom,keď prevažná väčšina tovaru sú umyvadlá,batérie,..a náhradné diely)a mladý muž,čo tam predával si ma vôbec nevšímal...jediné čo si všimol,že mi presvitajú biele nohavice:-)))) a keď som na neho zaútočila požiadavkou na tesnenie do wc nádržky tak začal zmetkovať,povyťahoval všetky gumičky:-))))))Samozrejme som si preventívne kúpila hneď 3 druhy(pre istotu).Vraj ak niektorá nebude dobrá,tak ju mám doniesť vrátiť:-)))To je ochota,čo?! Tesnenie za 5 korún mám vrátiť:-))))Zlatý,asi tam budem chodiť častejšie:-)) No ale podstata je v tom,že už nemáme úniky vody,wc nepreteká a doma nebude krik..to sa teším:-))