Chcem si umyť ruky

panika

negooglujem :DD
bolo to v novinach minuly tyzden a vystrihla som to malej, lebo tam bol ochranny odev odfoteny :)))

ethel

on mi chcel dať len jedno,ale ja som mu povedala,že sa mi nebude chcieť behať do mesta,že vyskúšam 3.To čo mi dal prvé sedelo,asi by som mu mala ísť poďakovať:-))))

panika

to som dnes kupila 2 knihy..mama mi ich nedovolila..tak som bola tajne..je to plne obrazkov a takychto basniciek..viem, infaltilne -ale co chcete od psa od Songera :DDD.som z nej paf,,Shaktinke som poslala fotku..poslem aj tebe a uvidis, ze ta kniha je moj osud

panika

..no nekup to..a ten obrazok co tam bol..

v zemianskych kostolanoch sa nachadza jedno z troch europskych vycvikovych a testovacich centier, radiacnej, chemickej a biologickej ochrany..vidite ako dobre som sprtala civilnu obranu :))

ethel

Úžasný deň....:-)))))))
( nechápem prečo sa niektoré obchody nazývajú železiarstvom,keď prevažná väčšina tovaru sú umyvadlá,batérie,..a náhradné diely)a mladý muž,čo tam predával si ma vôbec nevšímal...jediné čo si všimol,že mi presvitajú biele nohavice:-)))) a keď som na neho zaútočila požiadavkou na tesnenie do wc nádržky tak začal zmetkovať,povyťahoval všetky gumičky:-))))))Samozrejme som si preventívne kúpila hneď 3 druhy(pre istotu).Vraj ak niektorá nebude dobrá,tak ju mám doniesť vrátiť:-)))To je ochota,čo?! Tesnenie za 5 korún mám vrátiť:-))))Zlatý,asi tam budem chodiť častejšie:-)) No ale podstata je v tom,že už nemáme úniky vody,wc nepreteká a doma nebude krik..to sa teším:-))