Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
a je, a je, bléééééééé, šakti, táto strana patrí iba mne, chi, dobrú noc:)
a moc si všetko vážim... už je vytisnutá?:))))))
alebo ešte vytisnem šakti z tejto stránky, niečo vám poviem, v jednom čase som zabudla, poprela svoje pravé Ja, ale už to neurobím a moc sa radujem, moc, moc, moc, lebo už mám silu povedať a ukázať, kto skutočne som, teraz cítim tú silu, šťastie a absolútnu prítomnosť a je to kráásne:) ďakujem Bože, že si mi to prinavrátil, dlho som čakala, snáď poteším svoje okolie teraz ešte viac, ďakujem...
ešte relaxujem, oddychujem, čítam, počúvam Metallicu (ohromne sedí k relaxačnej hodinke:)) a sviečka už pomaly dohára... dobrú noc všetkým, pá
a teraz trocha z iného súdku; damaxy mi tu zanechala malú knižočku, z ktorej práve čítam a toto ma oslovilo: Hlboko vo vnútri si taký, aký by si mal byť. Tvoje pravé Ja je neustále v tebe a s tebou. Každý má svoje "pravé Ja". Každý jeden z nás. Tvoje pravé Ja može byť skryté, ale nikdy nemože celkom vyhasnúť. Každý človek túži prejaviť svoje pravé Ja. Táto túžba je v každom z nás bez výnimky. Veľmi dobre dokážeš rozpoznať, kedy si v styku so svojím pravým Ja. Možno to bolo naposledy včera na krátkych desať minút, no určite si stihol zistiť, aké to je. Dotkol si sa svojej pravej bytosti, svojho Ja takého, aké by podľa teba malo byť. Boli to chvíle šťastia, sily a absolútnej prítomnosti. Spomeň si na to vždy, keď zo seba budeš mať zlý pocit. Spomeň si na to aj vtedy, keď budeš mať zlý pocit z iného človeka. Pri každom stretnutí si pripomeň: Pravé Ja každého človeka je dokonalé.
a kámoška to určite nečíta, zrejme teraz ukladá syna spať a má aj iné zábavky, to len tak, aby reč nestála:) mám vás a hlavne teba šaktuška veľmi rada
maska je zložená, šakti položilo:) a ja sa teraz odložím, papá:)
ešte nemám žiadny telefonát od kámošky, zrejme nečíta, lebo to je vám taká šikovná baba, tá by ma nie takto verejne zjazdila, ale do telefónika, že akože že čo si to dovoľujem, no a ja by som jej potom vysvetľovala, že však žiadne meno ani priezvisko ani bydlisko ani nič tu nevyletelo, iba balónik, pirulety, počítač a moje nervy:)
a sme kámošky, tak si vysvetlíme, no nie?
a toto ":)" znamená kopec srandy, lebo mi je zjavné, že nevieš, čo to je, ale neboj, ani ja som nevedela:)