Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Shaktuš,aký lekvárik si robila? Vieš,počítam s tým,že sem prídeš a donesieš mi:-DDD
ňňňňňňňňňňňňň
No este ze si Etka dodala,ze aj mna!! :))ved vies ze som na to hakliva a ziarlim na teba ako pes, vsetkych vas chcem len pre seba!
:))moje milaciky ku mne sa ku mne! dam vam lekvarik,ak ukazete prstek,ja si vas uz vykrmim a potom sup do pece:))) sibe mi,nevladzem som hotova,nohy..kde mam nohy?? necitim si ich :)
neboj panči som si ista ze ta prekoti :)) ved vidis!Etka ma vobec nepocuva!! robi si co chce!!
:))aaaaaale ja to dam vsetko do laty,neboj,na mna sa mozes spolahnut! :)) chceli sme ti zlatko nechat priestor a velice ma tesi,ze si to katuske natrela- normalne ma vytisla!!baba jedna!
:))
tak nabuduce panči na dovču na Severny pol tam dostanes vsetko po com tuzis! :))alebo radsej...smer nasho vyletu??? :))radsej to-to je istejsie a zmrznut nechcem :)
Etuska neplac!!panča si nas najde vsade,pred tou sa nikde neschovame!
:))
A aby som nezqabudla,dobre tam vidno padajúce hviezdy,tak si nezabudni pripraviť želanie...:-))))ňňňňň
A zabav sa!!!♥+() Zajtra mám nočnú,tak sa ozvem
je to možné? Tečú mi z toho všetkého slzy,že si sa nám ozvala z takej dialky..........()
Pančuška....tak a teraz mám zimomriavky aj na,teda na celom tele,slzy v očiach a vykrútené kútiky:-)))))))))) Jasné,nekukaj po plavčíkoch:-DDD náhodou mi ich vykukáš:-))) Aké je počasie,ceny,aká bola cesta...boooože tolko otázok mám.....a ako bola dohoda-VELKÝ VOZ to istí♥♥♥♥ Pančuška-mám ťa rada!!!!!!! Jasné,že aj teba Shaktuš:-))))))
babuliatka moje, uz naozaj idem. velmi vas lubim a mzslim na vas. stretneme sa vecer pri pohlade na velky voz..tak ocakavam vase pohlady :DDD.ja budem urcite pozerat♥♥♥♥ ;♥♥
teraz vidim, ze som vytisla Katty..parada
HALOOOOOOOOOOOOOO
kurna, neviem urobit ^n^n^n..tak toto teda nie je ono..
a ozaj, videla som, ako sa dohodli, kto bude posluchat koho..urcite ma prekoti, ked dojdem domov :DDDDD