Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

viete čo sa teraz učím? zrejme v budúcnosti budem viesť vačšiu skupinu ľudí, budem im vštepovať, čo je doležité a menej, akým prístupom sa dá viacej zarobiť a s čím ma nemajú ani zaťažovať; pred časom som bola ako vyschnutá jabloň, ani svoj život som si nevedela usporiadať; budem tárať, keď sa poďakujem aj vám, priateľom z internetu, že sa mením? nie, nebudem, je to pravda, mám vám za čo ďakovať, za mnohé...
Preto slobodná komunikácia má svoj hlboký význam, len si čas od času treba usporiadať hierarchiu hodnot, pravá hodnota slobodnej komunikácie je v odštartovaní aktívnejšieho a plnohodnotnejšieho života, za týmto si stojím

katty19

museli by sme žiť v nebi, a tak by sme nemali žiadne problémy, preto nepredpokladám, že téma zanikne, ja, len by som chcela, aby ste ma pochopili, že sloboda je aj o čom píšem, je o radosti, píšte, zdieľajte ďalej svoje pocity, ale radujme sa z každého nášho a ostatných úspechu

katty19

ja osobne som za plnohodnotný život každého človeka, ktorý prispel na Slobode a je fantastické a teším sa, keď za počítačom vidím čo najmenej ľudí, keby priamo táto téma vymyzla, to by som bola najradšej, bola by to najefektívnejšia ukážka ako sa dá popasovať z nepriazňami osudu vrámci priateľstva, čím je nás tu menej, tým mi prídete zdravší a ja mám z toho radosť

katty19

Dobré ránko, dievčatá:) som tak premýšľala, je paráda, keď nám priatelia, kamarátky odídu k moru sa zrelaxovať, ja sa tomu veľmi teším a radujem sa, že ľudia okolo mňa žijú; ale nechajme ich aj trochu samých, každý z nás to potrebuje, byť chvíľu len sám so sebou, trocha mi naše správanie príde úzkostlivé a neslobodné, veď neodišli na večnosť, nezabudli; apelujem na každého, vážme si slobodu nielen našu, aj ostatných, toto nie je kritika, ale sebareflexia pre každého, kto vie o čom rozprávam, život ide ďalej a ak máme menšiu potrebu sa stretávať pri internete, potom sme zdravší a žijeme aktívnejší život, toto si treba vážiť; len žiadne vzťahovačné reflexie, dobre?

ethel

Dobrú nôcku všetkým ľuďom dobrej vôle.Nebudem menovať,lebo je vás už tak vela,že by som to sem nenapchala:-)))))
Hajaj buvaj Shaktuška!:-)))♥

shakt

a aby ste nepovedali a zas sa niekto nestazoval-ze ETKA??!! :))) Dobru vazeni idem,lebo uz netusim ani ako sa volam a necitim si svoje chabe starobou a stresom znicene telicko :))
Mam vas vsetkych rada a posielam pusinu a velike objatie aj ta ta ta,tam kde je nasa pančitka :))))
katuska asi striehne kedy vypadneme a zas sa tu bude naparovat,vytlaci ma.. :)) cmuk aj tebe raketa :)))
Ktovie ci rano vstanem z postele :)))

shakt

Jeej ahoj,prepac vyrusil ma telefonat :)
lekvarik rybezlovy-material od babky :)
jaaj tak tu sa mozem len snazit,dokelu-nevidno hviezdy :(
jasne uz mam trepat babovku,teraz este aj lekvar :)))))))))))))))))