Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

normálne som si musela ísť na chvíľu pospať, vzalo ma to a chcem sa učiť, tak nech to má efekt; láskou dusiť, nech si nikto ani nedovolí:)))) jasné, že nemám rada, ak ma niekto láskou dusí, odháňam všetkých preč, lebo potrebujem dýchať, ale poriadne sa predýcham a idem nazad, tak to som ja, potrebujem priestor a potrebujem dýchať:))

shakt

Katus my chapeme :) v davnej minulosti,strasne obdobie,ale ok vratim sa tam,trosku mi to stale robi problemi,ibaze ked sa obzriem spat,pripada mi to ako film,zivot niekoho ineho a nie moj-chapes? je to take vzdialene! vydrzala som tusim vyse pol roka absolutne s nikym nekomunikovat,nic ani jednu slabiku...nezniesla som ich,ludi.. myslim,ze som ich vtedy ani nevnimala ale zila kdesi velmi daleko..ak niekto totalne za sebou spali mosty,musi mat na to sakramentsky dovod,len malo ludi a to su ludia bez srdca podla mna, to dokaze len tak,bez dovodu,ten clovek si ludi nevazi a nie su pre neho nicim,nic pre neho neznamenaju.bola som taka...ale vdaka niekomu,kto pri mne bol a hlboko sa mi vryl do srdca,neodisiel ani ked som ho surovo odhanala..hlavne vdaka nemu dokazem dnes s ludmi komunikovat,aj ked stale ich nemam rada :)) a aj vdaka nemu som dnes tu.Nech tvrdi kazdy kto chce,ze chce byt sam,neni to pravda. Clovek nebol prisposobeny na zivot osamote,ale v pare a preto potrebuje niekoho.Len si to tazko priznava a tazko hlada toho kompatibilneho cloveka k sebe, nemyslim teraz len partnera,prosto spriaznenu dusicku,s ktorou sa dokazes aj mlcky rozpravat,a je to krasne.Katus dovol ale ty stale pred nimi utekas,ked ta zacnu svojou laskou dusit,ujdes,ja tiez..len mozno uz nie tak ako kedysi,uvedomujem si to.

katty19

Pred dvadsiatimi minútami mi prišlo normálne špatne. Vytočila som číslo kamarátky zo strednej, zodvihla mi jej mamka, veľmi som sa potešila, lebo mobil buď nedvíha, alebo ho má vypnutý a počula som ako sa rozprávajú, že mi má položiť a že nech mi nabudúce nedvíha. Pred dvoma týždňami sme mali stretávku zo strednej, nikto o nej nič nevedel, nedalo sa na ňu nakontaktovať a teraz toto. Normálne nerozumiem. Ale dievča musí byť na tom moc zle. Moc, moc zle...

shakt

boze boze katus to je otazocka!! jasne ze...NIC! inak mam sestru za chrbtom,takze je to zaujimave,tvrdi,ze nedovidi :))) ktovie ci klame alebo nie. Neboj sa katus myslim,ze nase priatelstva maju dost vzduchu alebo si myslis opak?? my sme radi,ze je panči na dovolenke,aj sme chceli aby si to tam riadne uzila co aj hodla urobit! Mas pocit,ze vdaka nasej laske a priatelstvu nemozes dychat?? niekedy aj ja,vtedy vypnem pc a idem von...ale vzdy ma to pritiahne spat,k vam!

katty19

ak tu máme svoje srdcia, potom som rada, nie je nič lepšie, ako fungujúce priateľstvá, chcela som len povedať, aby sme do priateľstiev pustili trocha viac "vzduchu", ale inak sa moc teším;
ty, šaktuš, čo porábaš?

shakt

Pekny den vsetkym...
ale ale katuska,zas si sa nam rozbehla,ale dnes nejak slabucko ani si ma nevytisla,nejako sa nam horsis alebo co! :)))
chapem co chces povedat,ale proste nam to neda,neozvat sa aspon raz za den, mame tu svoje srdcia :)