Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

:)))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))
vyborny napad Etka!! Takze zmerat tlak a pulz,odvazit...vyborny napad! To nam dovoly!!:)) a ten tlak a pulz odmerias radsej pred tym ako tych zachranarov uvidim, lebo potom bude nemeratelny!!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))
hej s_m by si to veruze zasluzil!!
tak podme na neho!!! :)))))))))

ethel

chodia v červených gatiach a bielich tričkách...sú čačaní:-))))))))Nabudúce,keď prídeš,povieme Bunnymu,že ti idem do roboty premerať tlak a pulz a odvážiť ťa...a poukazujem ti to:-)))))))))))))))))))))))

shakt

jaaaaaaj neboj tak to hadam nema cas!!:)))) noo radsej zavrie oci, chudatko moje :((
no neviem neviem ci dobry napad, ak my dve niekam spolu pojdeme:)))
pockaj este ked dojde sibnuta panča,to bude trojka...fuuuuuuuuuu
:)))

shakt

:))))))))))))))))))))))))))))))) no to dufam ze neostane,alebo... toto dobry napad Etka-budeme chodit zadara na dovču do Bg!! panča obzrie teren a my prideme uz len na hotove!!ej toto sa mi paci!
:) taaaaaaakze to vam chodia ti zachranari tam iba v cervenych trenkach??? no do prcic a to kde pracujes???????????????????
:)))))))))))))))))))))))))))))))))

ethel

:-)))))Možno tam Pančuška nakoniec ostane:-))))))
To sa nedá opísať ti tých bejvočákov,to treba vidieť:-)))))))

shakt

ej tak toto ma zaujalo-na co ine nema mat cas?? no podme prezrad!! vrrrrrr
ano zvys pekne hlas,narasties tak na 2,5 metra :)))))))))))))))

shakt

Ved to! aj driemotky ma presli ked si tu ty:))) musime to tu nejako udrzat,lebo pančuška nas zas zdrbka ze preco sme az na 3 strane!! ta je tam ako v raji aj od netu si odvykne,vylieci sa, pockaj akeho snedeho plavcika si dotrepe domov!!! :))))