Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

ethel

pekný dník prajem každej tváričke:-))))))
Dnes som totálne domotaná,asi som zaspatá po nočnej,ale nemôžem si ísť ešte lahnúť,lebo si idem dať zostihať vlásky....Prečo si myslím,že dnes je streda?

shakt

Jaj samko dakujem za rady,veru zislo by sa teplucko cudzieho telicka:)
Etka to sa niekto ma,takato protekcia,pch..to uz hej-sukromne sono!:))
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Katuska sa ukazala!Ja ti dam ustup
!!ziadne trubenie na ustup som nepocula,mna nik neupozornil,ze ustupujeme a preco by sme mali?? dusime ta? co sa deje? mas nas plne zubky a sparadlo uz nepomaha??
:))) hold smola,shakti je uz stara,to tvrde maso len tak z pomedzi zubov nedostanes!:)))
Mam ta rada kočka,tak sa zregeneruj, oddychni si a vrat sa cim skor medzi nas,je mi bez teba smutno,chybas mi a mam ta rada!!! a uz chcem aby si coskoro cuchala moje licka:))))))))))))))))))))))
A dakujem ze si sa ozvala,to vies bojim sa,ci si ta neodchytil nejaky krasny prachaty muz a neuzivas si niekde pod palmou alebo na jachte:))ak tak-treba dat vediet,vsetko,konkretne..kam sa mam dotrepat na dovolenku:))))))
prosim tuto malu pyjavicu neodstranujte!!! :)

katty19

dobré ráno, som tu, živá a zdravá, moj ústup pokračuje, len som zavrčala, aby ste sa o mňa nebáli, počujete? žiadny strach, lebo neprídem vobec, no, a teraz padám do roboty, pá, mám vás rada, chi

ethela

:-)))))) vás si čítať a hneď prídem na iné-veselšie myšlienky:-)))))
Shaktuš,v čakárni som sedela len 30 minút a keďže som bola 20-ta tak som vytočila známeho na telefón a objednala si súkromné sono:-)))))

samko r.

Daj si čajík s rumom /môžbyť aj domáca/, dobre sa vypoť. Ja viem, najlepšie je potiť sa na cudzom tele, ale neviem či by ti to dne zapasovalo keď ti je tak na nič. Pokiaľ samozrejme nejdeš do roboty, alebo neužívaš ATB. Ja už dva dni "dostávam" každý večer cez DVD na TV poslednú dovolenku, teda čo sme kamerovali, tuším tá horúčka (cestovná) berie každého. A to ideme až 16. agusta!

shakt

Nie samko,aj ked aj tak by sa mohol dat nazvat:))
Oki samusko bezim do postele,lebo som prechladla a neni to nic prijemne,som tu obmotana dekou a pijem hnusny caj :((pozdravuj Etku ak sa ukaze!
Dobru vam vsetkym a mam vas rada!
Pančušku dufam neskolil nejaky miesany drink:))