Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ethelka dakujem
varenie je dobrý relax,ale mne sa nechce,teda dnes v stredu sa mi nechce:-))))))))(práve si moja malá zase rozkázala pizzu)...
Shakti,prečo si napísala,že máme novú SLOBODNÚ? Ja nie som a som tu...To vadí?:-)))
;) ahoj shakti
nase problemy su popri tych co spominate naozaj nic...
ale varenie celkom dobry relax nie?
Danielik,aj mňa teší,si tu vítaná.....:-))))
OOOO Shaktulka....vidíš to je to čo ti stále hovorím...keď nám je zle,niekomu niekde na svete je ešte horšie....Ale táto noc ma ranila...keď tak nad tým uvažujem,asi to príliš prežívam a mala by som odísť....
no asi sa víkendu nedočkám,len aby ma dnes nenapadlo ísť do roboty,to by bolo už fakt vážne:-)))))Tam kde som ja vidno hviezdy a sledujem ich každý večer.
ja tu nepisem casto, tak sa velmi nepozname... tesi ma :)
To ma mrzi Etka ze si mala smutnu nocnu,ja som mala tiez tazku bolestivu noc,ale s tou tvojou sa to rozhodne porovnat neda.Vidis clovek si mysli,ako je jemu zle, a neuvedomuje si,ze mnohim ludom je na tomto svete ovela horsie a tazsie ako jemu :(
mame novu slobodnu??vitaj daniellik Etuska nevar,vsak spoluosadnici ruky maju nie?? :))
Oddychni si!
hmm tu aj tak malokedy vidno hviezdy... ci to len ja ich nesledujem??
a ten tyzden sa ti nejako opakuje... sa vikendu nedockas :)