Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Shaktulka....ak urobím preklep,tak je to z tých sĺz v očiach pri prečítaní tvojho príspevku...ano,škoda,že som tam vtedy nemohla byť! Ale dnes som pozdravila...:-(((( a cítila som,že aj on teba pozdravuje:-)
Ja robím pizzu z kysnutého cesta-všetko to zbúcham od oka do kopy a nechám kysnúť,potom ponaťahujem a obložím kadečím..:-))))
ok nebavme sa o tom,ked nechces ale poviem ti len jedno-teraz ti je tazko,preto to tak vnimas,ked to trosku preboli uvedomis si kym si a co robis.A ver mi ze to robis velmi velmi dobre!! :)
Vidno ti to aj v ociach!Skoda ze nemohol mat niekto pri sebe vtedy taku sestricku ako si ty!!To by som si zelala pre milovanu osobu!
Cica ako robis pizzu??Mna kamoska naucila ultra rychle a jednoduche cesto-kysla smotana na jednu smotanu jedna polievkova lyzica muky trosku soli-potrebujes tak 4 smotany.vymiesat,vykydnut na plech a uz len obloha.to cesto je fakt mnam a ked ho potries cesnakovou pastou,mnamky :)
Jaaj Etus tak toto ti nezavidim, mna by asi slahlo z tolkych ludi:))
Pevne nervy ti zelam!
podozrivo dobry?... mozno niekedy aj andel s dablem dokopy ;)
čo bolí, to prebolí... len niekedy to velmi dlho trva, ale asi to tak ma a musi byt
Shaktuška...to bol pekné,ale nie som si celkom istá či to je naozaj tak...ale nebavme sa o tom,lebo mi vlhnú oči.....
Danileik-deti tu mám 3....už to tu preorganizovali...včera som už aj kričala,lebo preskakovali z okna na balkón...tak som im povedala,že ak mi urobia hanbu tým,že budem musieť zavolať kamarátov zo záchranky tak ich ešte aj vyplieskam,nech nepríde záchranka zbytočne.Tak nahlas som kričala,že v susednom paneláku si podaktorí pootvárali okná,že kde sa ide vraždiť....
a kolko tych nezbednikov mas?
a ten neporiadok je aj dobry...aspon si preorganizujes veci a povyhadzujes nepotrebne
milacik slobodni sme vsetci duchom predsa!!! A ja som uz slobodna aj fyzicky!!Dlho som nebola,nemohla byt ale uz som a vies co Etka?? uz sa nebojim!!! :)
Ano ja viem,len clovek si to tazko uvedomuje,ze mnohim je este tazsie ako jemu,lebo pre kazdeho su tie jeho problemi tie naj!Malokto sa vtedy ked trpi alebo ho cosi boli dokaze poobzerat okolo seba a vnimat bolest a utrpenie inych! A ty to dokazes a preto si taka uzasna,si velmi citliva,tak preto sa ta to tak dotyka,odist? ja neviem Etka,ty vies ze pre teba to nie je len zamestnanie,praca ktoru si odmakas a ides spokojne domov, vsetko nechas v praci a doma na to zabudnes.Nie! Pre teba to neni zamestnanie ale poslanie a ty to dobre vies! Ludia a svet ta potrebuju!! Pozri co si urobila pre mna?? A prave ma cosi napadlo ako ti to raz dufam vratim,ale to sa nedozvies az potom ked sa to stane:) A budes pri tom plakat ako dazd,ale od stastia to mi ver,len nech to vynde!!! :) A to som zrusila svoju celozivotnu tuzbu koli tomu :)
Trosku som sa rozosmutnila spomienkami vedla..
Danielik vitaj,ked budes mat chut, bude ti veselo alebo uplne na prd kludne prid a pis..my sa tu uz o teba postarame a ty sa zas postaras o nas :) vitaj,nic nepytaj a nic nenos,iba seba,to staci! :)Ano varenie mam rada, relax,moje carovanie v kuchyni, moje krasnucke vonavucke korenie:)
pizzu mali aj včera ,ale u nás by sa v tom chceli aj kúpať:-))))Danielik,tak prídi na pizzu sem,ak vieš kam:-)))))
Danielik,ty si podozrivo dobrý anjelik:-)))Fakt sa nepoznáme?
mnam pizza, zacinam byt hladna a to som nedavno ranajkovala
nova slobodna? to som asi ja :)
ak sa niekto bude nudiť budúci týždeň,rada ho u mňa uvítam:-)))))Treba tu upratať...pri tolkých deťoch neviem kde čo je,všetko má nové miesto:-))))Včera som si musela nafarbiť vlasy,lebo mi po týchto dvoch týždňoch pribudli šediny...