Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:)))ja viem že to nieje vôbec smiešne, ale musím si tie mrle naštudovať, lebo to čo tam písala víla análka, tak to je teda trošku 5. cenová bez obsluhy. Vieš o čom melem?
:)))))))))))))))))))))))))))))ja som to vedel z čoho to prechladnutie máte, len samko sa mi zdal trošku neistý v kramflekoch:))))))))))))))))))))))))))
...neboj šakti, u nás sa vraví: "čo bojíš, krátky voda netopíš!":)))))))))))))))
:))no uz len mrle su mi dnes treba!! Neopovaz sa gomco!! a pokosila som vcera,ved ja uz nemam ani co robit..vsecko hotovo,tak varim ani netusim pre koho,asi ponuknem nejakych bezdomovcov,len u nas ziadny nie su, u nas sa maju akosi vsetci dobre,az podozrivo:))
:)heeej? a z coho sme podla teba prechladnute?? tak ked nemate volne miesta a tahate nas do prirody na nocnu oblohu,hviezdicky a podobne finticky tak sa necuduj,ze sme vsetky prechladnute!!! :))
šakti, keď mi teraz povieš, že ideš kosiť, tak na teba zošlem tie mrle z vedľajšej témy:)))))))))))))
...pančika ma vydráždila ako slotu v zelovoci v gabčíkove:)))) Mám sto chutí zobrať slipy do vrecka a ísť za ňou do BG. Večerné more, zmrzlina s palacinkami na pláži, rumový melón, a tá zelenina lepšia ako bulharky pod tričkom...
O karra mia! Prečo si smutné dievčatko?
Samko, my nie sme starí, len si veľa pamätáme:)))))))))))))))) na to si rýchlo zvykneš, že sú tu všetky prechladnuté:))))
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((