Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
šakti, goméz, celý čas tu trávite, ale keď ja prídem, ste preč? ethelka, pre teba platí to isté, ale čo, hlavne, že som vás pochválila, lebo som moc chcela, tak ja odchádzam, pá:)
no tak to bol gunár obyčajný, ako ináč, keď som nevedela celé pomenovanie zvieratiek, všetko bolo obyčajné, ale ja som zrejme samica, no a to zase neviem, že samica gunára, fakt
dvíham hruď smerom dopredu, zadok tlačím dozadu, napravujem si perááá, ten lajblik či či čo to je to pod tým hrdlom si pripravujem na majstrovský výkon: hhhhhhh hhhhhhh hhhhhhhh hhhhhhhh:))))))))))) viete, ktoré zvieratko?
noooooooo? chovali ste sa slušne, musím vás pochváliť:) a celkovo vás chválim, ste dobrí, som na vás hrdá, skutočne, neveríte? no čo mám urobiť, aby som vás presvedčila, počkať
bola tu pančitka? ha:) pribudol daniellik? hi:) rýchlo vás skontrolujem a potom začnem rozdávať buchnáty
už som doma, celáááá zrehabilitovaná, cha
budem iba chvíľočku, tak ak je niekto pripojení...
dik gomco za kompliment:))a ted uz vazne padam lebo zhori aj dom!:)))))))
:)))))))šakti, ty si ale potvora:)))))))
hej to si zaspievat mozem! co varim? a co ja viem co to bude?? :)))))))))))))
Nazov to ma- Co dúm dal alebo čo nik doteraz nezožral! :)))))))))))))))))) a z toho vznikne cosi ako vecera!:)))
oki opustam vas,dosiel narod domov!
a gomco-dik :)cmuk
danielik neboj to zvladnes,brutalnejsie by to bolo od 7!
:))) a zastav sa opat!
caume
ja sa nechystam nic varit, mozno zajtra, aj to nie iste...
shaktinka povedz ze si skusala nejake nove korenie :)
prajem vam krasny vikend papaaa