Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

gomez

No veru, pokiaľ by bola obeť ešte po krk vo vode, tak asi by som to zvládol. Nuž ale potom by asi bolo mne treba masáž srdca:))))))))))))))))))))))))))))taká malá rošáda....

daniellik

balim svestky a idem domkov... musim sa cez vikend pripravit aj na novy pracovny cas... povinne od osmej, nie od pol deviatej :( ach jaj

gomez

...šakti tak si k tej večeri zaspievaj tú našu:
Horí mi maštaľ,
horí mi maštaľ,
nenašiel sa nikto,
kto by na ňu našťal.:))))))))))))))))

Čo varíš fešanda?

shakt

jaaaj danielik toto v pohode,trosku len prihorela,to zamaskujem!:))))))) myslis ze na to pridu,ked sa budem velmi branit jest to??:))))))))))))
jaj tak to hej,ja som z gomca uplne vedla,ved ten kebyze ide po plazi v tych cervenych trenkach baby omdlievaju!!:)) neboj gomco,aspon bude lepsie rozoznat ze si zachranar,alebo ze potrebujes zachranit???:))))))))))

gomez

:))))))))))))))))))))ja by som skôr mohol robiť maják:))))))))))som biely ako ivkova biela mať na 14. strane:)))))))))))keby som takýto vyliezol v miami na pláž, asi by na mňa zavolali záchranku:))))))a tie červené trénky by na mne svietili a vôbec by som bol pekný červeno biely ako stožiar.:))))

shakt

vidis to gomco !!! a mas to tu!!! dievka sa chytila na tvoju udicu!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
a hori mi vecera!!!:))))))))))))))))))

shakt

Nooo len aby si nebol prekvapkany gomco ak napise ze ano!! :)))))))))))) ved ked navlecies cervene trenky po dedovi budes neodolatelny sexi zachranar!!! :)))))))))))))))))))))))