Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

gomez

:))))dnes sa mi prihodilo toto: upozornil som zamestnanca na nekvalitnú prácu a on sa na mňa osopil že čo mu nedám pokoj a že tak je to dobre. Tak toto boh nevidel čo už sa tu deje:))))))))))) Musel som si ísť rýchlo kúpiť 4 šišky aby som potlačil hypoglikémiu:))))))))))))))))musel som narátať až 150 ovečiek aby som sa mohol vrátiť a presvedčiť ho o platnosti porekadla o silnejších psoch:)))))))))

gomez

Zdravím z olympu! :)))))Tá pančika je ale komediantka:)))))"kde by sa ona pozerala po chlapoch, ako vás to len mohlo napadnúť?":))))))))))))))))))))))))))))))))) )))

shakt

:)))))))))))) ale kdeze samko!!! ak tak nic som si nevsimla!:))))
Oki idem trosku nacerpat energiu a slniecko von...do prcic akurat sa mi schovalo!!!aaaaaaaaa :(( to mi robi vzdy ked idem von:))) sa ma asi boji! vsak ked vidi tu bledost radsej sa schova akoby to malo opalit,ved kolko by s tym malo prace??!! :))
papa samko,zatial,daj si dobry obedik :)nech si na nas aj nadalej taky milucky ako doteraz :)

shakt

Hej uz je lepsie nastastie,dufam ze to celkovo zlikvidujem!! idem sa trosku vyhriat von na slniecko
To hej samko,starnete osprostievate, a taky ste zlatucky :))co by sme bez vas robili?? ved pri vas kvitneme ako kvetinky:)) vsetkym prajem dobru chut tym co idu obedovat a inak tento piatok 13 je vazne cudny den,aspon pre mna,den sokov :))

samko r.

Stárneme, osprostievame../my chlapi). Veď my to nejako nesedelo, lebo štýl písma a pod. bol ten istý, len ten nick bol bol rozdielny a pritom sa ti oba stretli pri sebe. Už ti je lepšie? Prechladnutie ustupuje?

SHAKTI

ahoj samko ano je to jedna a ta ista osoba jedno pouziva ked je leniva ako vos a nechce sa jej prihlasit :)) a druhe ked neni leniva ako vos a chce sa jej prihlasit:))samko ty si z nas zien tu asi riadne zmateny:)) ale to ste vy chlapi celkovo,tak krasne vas matieme:))