Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

daniellik

hmm, aj aj ;)
vsak fantazii sa medze nekladu... ale o Baywatchi som uz daaavno nepocula, preto ma to aj vyborne pobavilo

shakt

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ako je to topit na urovni?? mam si zlozit vrch plaviek??:))))))))))))))))
a mavat vsetkym okolo s usmevom na perach a flirtovat o sto sest??:))))))
No hybaj mič!!! :))))))))))))))))))))
nech zavidi cela ulica!!!:))

gomez

ó mojá zlatý šakti! Já dám segedín a skáčem teba zahrániť ako míč bjúkenen! Ešte červený trénky po dedovi a diévčence budú topiť dobrovoľne. Ó to já vím že ty nekúpeš posledný ráz keď vodička pod nos! Len to sa moja zlatý nedá len ták že pomóc topím. To musí mať úroveň! No ale nič moja zlatý, spravila si velice dobre že obrátila na profesionál. Zahránime na úrovni aby celá ulica závidela!:)))))))))

shakt

Priznaj sa danielik!!! Pobavili alebo ta ta predstava cervenych baywatchatskych trenkov na nasom gomcovi vzrusila??? :)))

shakt

danielik ked sa dosmejes kludne sa pridaj!! vidis toto je nasa mala sukromna terapy! pridu sem ludia napisu par viet a hned nam je lepsie!

shakt

ako vzdy gomco absolutne netusim o com meles ale snazim sa ta zo vsetkych zvyskov sil pochopit!!no samko nebo ani tak neisty,ako nechcel priznat farbu..este by ma zaujimalo chlapci ci nas vsetky vodite na to iste miesto??
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
musim porovnat s babami :)))
kratky voda netopis??? jaaaj tak mne vodicka uz po nos,takze topit co chvila zacnem!!! navlec gomco cervene baywatchatske trenky a hybaj zachranovat!!:))