Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Dnes je tak zvláštny deň. Šakti, veď povedz, koľko básnikov už popísalo množstvo kníh o svojom trápení. Nie je to čudné, je to o hĺbke, ktorá vyviera... a ktorú nezastavíš, určite sa to nedá. Všetko nahromadené, všetko z našich srdiečok chce ukázať svetu kto sme. Že aj takýto je život, aj takto to može bolieť, aj takéto možu byť osobnosti poznačené minulosťou a sami sebou. Je to hrozné? Ale hroznejšie by bolo, keby som to vzdala.
Kúpila som si nádherný biely dekoračný vankúš. Na mnohých ľudí som sa dnes usmiala. Smútok zo mňa pomaly odchádza... a do srdca prichádza nová jar.
Slniecko slobodnych?Dakujem..
Citim sa skor ako smutny klaun,
co slzy rozmazavaju mu masku z tvari
a pod tou maskou bolest ukryta je, pomaly steka a svet uvidi
,co pod nou sa skryva.
Ten co inym snazi sa dat,
to co jemu samemu chyba,
usmev, ktory sam nema...
citim sa tu v bezpeci,
i ked tu nie je nik,
necitim sa byt sama,
nech vysmechom a krutostou odmenene su moje slova,
vobec mi to neprekaza..
Nehovorim to ani tak vam,
ako skor sebe,
to co citim,premienam na slova
a to mi pomaha dat tomu prave meno,
uvedomit si,
dovod i vlastne ja,
uvidiet to,
co ocami sa vnimat neda,
len srdce pise tieto slova...
Pohladim sa sama,
ked nik zaujem nema,
objimem telo,
ktore bolestou chatra,
pokusim sa vzkriesit dusu,
co kridla straca..
:)ja teba tiez,to co ty mna,aj vas ostatnych!
Nedakujme si,niet za co,bolo mi ctou zdielat s tebou moju i tvoju bolest.Ked ju prezivas sama,iba rastie,stracas sa v nej,topis sa v nej,netusis ako z nej von-ano,ti okolo nas nechapu..chapeme len my. A ked ju prezivas s niekym,to uvedomenie,ze i niekto iny trpi nie iba ty,tvoju bolest akoby zmensovalo,citis blizkost niekoho koho mas rad,citis jeho bolest,ktora je rovnako silna ako ta tvoja,mozno i silnejsia,ked sa tie dve bolesti od dvoch odlisnych a predsa bolestou rovnakych,ludi stretnu,exploduju a zmiznu..prichadza pomaly pocit ulavy a hlavne pokoja...slzy ocistia dusu,bolest vyvrie napovrch ako lava,no nedovolime jej znicit nas,prave tym,ze jej tok odvedieme inam.Niekomu to moze pripadat akoby sme hadzali svoju bolest na niekoho ineho..nie to nechcem,snazim sa ju odviest tam,kde nie je nik,alebo tam,kde viem,ze sa strati..no ak sa jej niekto dobrovolne postavi do cesty a tuzi ucitit jej znicujucu silu, ja nemam sil,povedat mu Chod z tej cesty prec,lebo ta to rovnako zasiahne ako mna,mozno i znici!
ako puzzle to všetko zapadá, len ja tie žabky stretám teraz častejšie, tak to oni asi za to možu:))))) jááááááj, slniečko:) konečne jeden z krajších dní, jááááj, to ty si to slniečko:)
jáááááááááj šaktuška, jááááááááááj, tak ty si tiež trpela? ach, moj Bože, ja, ak by som to včera nevydala zo seba von, asi by som sa musela začať prechádzať po izbe, už bolo toho na mňa dosť, aj teraz mám oči opuchnuté, hrozná bolesť, hrozná samota, no už som pokojná, veľmi moc pekne ďakujem, že sme boli spolu, že sme sa nehanbili, že sme to dali von; nemohla som inde, rodičia iba nechápali, kamarátky žijú v iných dimenziách, a tak som to dala tu, možno niekto pochopí a neuveríš, ja som vedela, že príde odpoveď, príde sprievodca, že to budeš práve ty, vždy si bola, to bol konkrétny okamih, kedy som sa rozhodla, že napíšem;
šakti, neviem, čo teba a ty nevieš čo mňa viedlo k napísaniu týchto slov, ak chceš, možme meilom, bolo by to fajn, len teraz ešte budem utekať do práce, ale poobede okolo 16-tej už budem zrejme doma, tak potom by sme už mohli;
takto moooooooooooc ťa mám rada, dievčatko moje:) veď počkaj príde damaxy domov a nahovorím ju, pojdeme v najbližších dňoch smerom na juh a zastavíme sa, chcem ťa už objať, moc, moc si to želám, ty slniečko slobodných, ty moja veľká kamarátka:)
malinka a ini...ti co necitite, ti co nechapete...nechajte tak,mozno i vam raz bude tak tazko,ze budete vdacni ak vas v tej chvili niekto vypocuje a necha vyliat vas pohar bolesti..
Pekny den vsetkym slobodnym..nech su nase duse slobodne,nech sa nase duse oslobodia od vsetkeho co ich tazi,trapi..
Zachranil ta maly psik,a pes je znamenim priatelstva,tak dufam,ze ta zachranilo priatelstvo.Ja som vcera uvidela velku zabu,co znaci emocie,cistic emocii..ako vsetko zapada.Katty a dakujem,za moznost vyjadrenia svojej bolesti.Clovek to v tej chvili musi dat zo seba von,lebo ma pocit,ze sa zblazni..
Ty vies a vies,ze vies spravne!
Dufam,ze to inych nevydesilo... Zivot nie je iba stastie a dobro ale aj to zle a bolest,trapenie.. Nerozumiem preco ludia davaju najavo iba to ked su stastni a ked im je tazko,skryvaju to a snazia sa to vsetkymi silami ukryt pred celym svetom??!!Akoby sa hanbili za to ze su iba ludmi,ludmi smrtelnymi,zranitelnymi...Som tym cim som a nechcem sa viac skryvat, necitim viac strach,nemam sa coho bat.Bat sa mozme iba sami seba,nik nam tak neublizi ako si ublizime my sami!!!Preto,mne nik neublizuje, ublizujem si sama,tym, ze som,tym,ze citim,tym,ze milujem..Musim vymysliet ako inak nez tymi prekliatymi slovami,ktore viac nevyslovim,vam dat najavo co k vam citim a co pre mna znamenate! Slovami sa to i tak neda vyjadrit!
Katty nebolo to o tebe,aj ked dalo sa to pouzit aj na teba a som rada ak ti to trosku pomohlo..vycistili sme emocie,je lepsie,mozme ist opat dalej,mozme opat dalej zit i trpiet a ked sa to uz nebude dat zniest,vycistime ich opat.Kazdy svojim sposobom...Je jedno akym, podstata je dostat to zo seba von..
Ale ja ti dakujem,ze si tu bola.. so mnou...ze si necitila strach, odpor,vysmech ako mozno ini.. aj keby si tu nebola,bolo tu nieco co si stvorila a co mi pomohlo!
malinka, to je k životu, lebo téma je o živote, o slobodnom vyrieknutí tvojho prázdna, či plna
ty brdo-to je ocividne xy-log k teme :)))
zachránil ma malý psík, inak by som tu už nebola, niekto malý a milý, buďme, prosím, všetci taký ako on a možno sa nám podarí zachrániť niečo vačšie, možno len pár kúskov, ktoré predsa do seba zapadnú ako puzzle, nikdy nevieme a vytvorí sa krajší svet