Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

čo si o tebe myslím... poviem ti to, prečo nie... máš pravdu, kopec sme toho prežili, myslím, že v tvojom živote sa vytvoril uzlík, ktorý ťa spútava, prevaha negatívnych skúseností nad pozitívnymi a kto si? nuž, cholerik s milým srdcom:), ja som tiež, tak predomnou sa hanbiť nemusíš; myslím, že to nebude až také zlé, šakti, len si treba uvedomiť ako ďalej; nepoznám momentálny tvoj zdravotný stav, tak skús v maily, ale východisko existuje

shakt

vies katus ja uz nie som nicim...aj ked fyzicky zijem,umrela som..viem,myslis to dobre,mnoho ludi je na tom ovela horsie nez ja,stratila som samu seba-ako si to nazvala?socialny rozmer?,nedokazem vnimat,citit,vidiet nic ine iba svoju bolest...zerie ma to zaziva..neskutocne hrozny pocit..ale zasluzila som si vsetko,uplne vsetko co dnes citim... vidim ako sa bezmocne prizerajuc trpia ti ludia,ktori ma lubia a lubia ma roky,taku aka som,aj ked som spravila chyby,ublizila im,oni proste neodisli,ostali a ja im ublizujem.. dnes mi to s placom povedal niekto o kom by som mohla povedat,ze v tom cloveku je vsetko-cela moja rodina..s placom ma prosila nech sa pozviecham,ze sa stracam pred ocami,vzdalujem sa niekam odkial nebude cesty spat,vysledky zdravotnych testov hovoria za vsetko..ked trpi dusa, trpi aj telo..ano vydrzia vela,otazkou len ostava Dokedy?ale ja nemozem inak..
snazim sa,proste to nejde..kvilim od tej prisernej bolesti,trha ma to na kusy.. volam o pomoc,no viem,ze mi nik nemoze pomoct...striedaju sa straze pri mne, ale vsetko je marne......vsetko a vsetkych odmietam...nechcem aby ma takto videli,nechcem aby ucitili co i len zlomok toho co citim ja...
Katus presli sme my dve spolu kus cesty...poznas ma,napis mi uprimne bez ohladu na to co teraz citim,pravdu,tak ako to mam rada,krutu pravdu chrstni do tvare..co si o mne myslis???ja neviem..neviem co mi moze pomoct,skusam vsetko..ale uz som zasla prilis dalej..nevladzem..ja uz nevladzem ani chodit..asi tak..

katty19

Ženy často podceňujú svoju vnútornú silu, vytrvalosť a voľu. Nemajú odvahu riskovať, radšej sa prisposobia a mlčia.

shakt

Pekny vecer prajem vsetkym,pritomnym aj tym nepritomnym...
Mas pravdu Katuska,lasku si nemozno zo srdca vytrhnut,nie je to bolavy zub... kiez by to bolo az take jednoduche! az ked clovek strati pride na to ako velmi miluje..no obvykle uz byva bohuzial neskoro a zivot nedava druhe sance... a ludia uz vobec nie,malo je takych co to dokazu..a ako som vzdy tvrdila- Iba velky ludia dokazu odpustat!No ja by som takych velkych ludi potrebovala stale, lebo neustale robim sproste chyba a donekonecna sa mi odpustat neda..
a toto je pre cernicu,mozno sa urazis, nahnevas,ale je to zo skusenosti a z velkej bolesti dobre mienena rada pre teba,ak stale trva u teba to co minule- ziarlivost vo vztahu,tak s tym okamzite prestan,nech ti staci to ze ta miluje, ziarlivost ti znici vztah a mozes o neho prist tak ako som prisla ja..
Clovek skutocne miluje iba raz v zivote..a naposledy..
Kde som Katus? Neviem,neviem ti na toto odpovedat...sama neviem kde som..chvilami sa mi zda,ze to pojde a potom ma ten pocit opat zrazi dole..
a zaujimalo by ma kde je pančitka, slubovala,vyhrazala sa,ze sa jej uz nezbavim a teraz zduchla?? dufam,ze sa nehneva..a ak uz sla chaluparcit mohla sa aspon rozlucit..
lubim vas...ale je mi tazko,skutocne velmi tazko...

katty19

depka je hrozná vec, preto sme dnes s damaxy vybehli na túru a ja vám poviem, tie naše hory sú krásne:)

černička, popíš viac... teraz utekám, idem si po kozmetiku:)