Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

skutocne nie je forum ako forum,je to tu ako rodina...prijemne rodinne posedenie vonku pri vinku..placeme sa smejeme sa, malokto to chape,len my,co vidime a vieme...ano dotla si sa svojich hviezd :-) a my sme zazili paniku :-)krasnu uzasnu presne taku aku ju mame radi! Vies ze vam poviem viac ako tuto tymto mojim?? nechapu,a vlastne ani ja nechapem...mas pravdu panči,uz nikdy nebudeme stastne,ale nevadi nam to!
alebo ano??

panika

óóó.zmizol mi zaciatok...neva, .Ludia, mam Vas velmo rada. po prvy raz som prisla na zdravie, ked som hladala riesenie vazneho stavu...par ludi sa mi ozvalo, ale nikam to neviedlo. Dnes si uvedomujem, ze keby nebolo pani mariky a ALS,nikdy by so vas nestretla. Prezivam jedno z najstrasnejsich obdobi svojho zivota, no aj tak som stastna. Nas admin ani netusi, co tento portal znamena...Jedna z vas vie o mne vsetko..zto staci.Nikdy v zivote som nelubila bezbzakazov a roznych obmedzeni..teraz mozem. Lubiom Vas a dakjem, ze ste..vsetci..uz znova mozem pisat vsetky mena..tu stracam zabrany..vy ste moj cely svet. A nie ste len iluzoa, pretoze som sa Vas dotkla :D

shakt

jaaaj som tu,ste sa nejak rozsafli :-))
milujem tieto moje zlaticka,kazdy sa o mna tak stara az mi to leze hore hrdielkom
:-)))ale dnes sa dalo...bola som na miny totalne sialenom vylete!!! krasne nove auto,boze to rezalo a krasne sedelo na ceste a tie zakruty...aaaaaaaaaaaauuuuuuu
som z neho taka nadrzana!!! na co mne je chlap??? :-)))))))))))))))))))))))))))
aj tak sa za nimi neobzeram,ale ked vidim faro ci fajnu motorecku...jajajaj
zabudla som ako krasne chuti adrenalin a hazard so zivotom,trosku mi bolo luto spolucestujucich- ale aspon si krasne vycistili zaludky :-)))))))))))))))))))
vazne!!! nebezpecna kocka za volantom.. haf baf haf vrrrrrrrrrr...jaaaj ale mi je dobre!!! :-)))