Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

si robis srandu zlato???
ja sa na ulici neotacam za peknymi chlapmi ale autami!!!
mozme ist! cestou ma uchytis v tej tvojej rychlosti :-)))len aby sa sesterka nezblaznila! :-))

panca

cuj Shakti -mas rada auta ? chcem ist do Popradu 31.8 a dnes mi k narodkam napisala sesterka (byva v poprade), ze preco k nim niekedy nedojdem...tak nesli by sme ?

shakt

mamca dakujem..no k Človeku s velkym Č ja mam este hodne daleko,ja si to myslim o tebe,katty,panči,Ethel,gomcovi,samkovi a dalsich...vazim si tych ludi,ktori ma neopustili,hoci na to mali mnoho dovodov a ja viem,ake tazke je ostat,lebo sa poznam a poznam sa najlepsie!
ziadne stretnutie nie je nahodne.. :-)

panči moja sialena vdaka za to,ze mi dodavas expresne usmev !
stava sa z teba narcis :-))len si obdivuj svoje nozicky,obdivuj aj ine, mas co na sebe obdivovat,snad to raz dokazem aj ja...

mamca

Ja len tak narýchlo...Shakt-tešíííím,že ťa vidím...Musím ísť,ale dnes sem ešte prídem-stretnúť Človeka.. Krásny deň!

panča

a bomba : specialny pre zeny zacina (uplny opak toho prveho):dnes vam hrozi, ze budete mat totalny chaos vo svojich veciach, cely den je aksi hekticky...

panča

óóó, prave som si aktivovala horoskopy v mobile...robim to kazdy rok a vzdy to olutujem :D..akoby mi niekto videl do karat...ale teraz sa mi to paci..ani mensie neuspechy dnes nemozu ublizit mojmu neutichajucemuoptimizmu. Nic ma nerozhadze a neznechuti (ostatne taktne zamlcim :DDD)