Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
pocuvaj ale tie mas az v nedelu nie??
mam to cierne na bielom tak ma nemyl!!
si robis srandu zlato???
ja sa na ulici neotacam za peknymi chlapmi ale autami!!!
mozme ist! cestou ma uchytis v tej tvojej rychlosti :-)))len aby sa sesterka nezblaznila! :-))
cuj Shakti -mas rada auta ? chcem ist do Popradu 31.8 a dnes mi k narodkam napisala sesterka (byva v poprade), ze preco k nim niekedy nedojdem...tak nesli by sme ?
BAF :DDDDD
haf :D
mamca dakujem..no k Človeku s velkym Č ja mam este hodne daleko,ja si to myslim o tebe,katty,panči,Ethel,gomcovi,samkovi a dalsich...vazim si tych ludi,ktori ma neopustili,hoci na to mali mnoho dovodov a ja viem,ake tazke je ostat,lebo sa poznam a poznam sa najlepsie!
ziadne stretnutie nie je nahodne.. :-)
panči moja sialena vdaka za to,ze mi dodavas expresne usmev !
stava sa z teba narcis :-))len si obdivuj svoje nozicky,obdivuj aj ine, mas co na sebe obdivovat,snad to raz dokazem aj ja...
Ja len tak narýchlo...Shakt-tešíííím,že ťa vidím...Musím ísť,ale dnes sem ešte prídem-stretnúť Človeka.. Krásny deň!
a bomba : specialny pre zeny zacina (uplny opak toho prveho):dnes vam hrozi, ze budete mat totalny chaos vo svojich veciach, cely den je aksi hekticky...
óóó, prave som si aktivovala horoskopy v mobile...robim to kazdy rok a vzdy to olutujem :D..akoby mi niekto videl do karat...ale teraz sa mi to paci..ani mensie neuspechy dnes nemozu ublizit mojmu neutichajucemuoptimizmu. Nic ma nerozhadze a neznechuti (ostatne taktne zamlcim :DDD)
nie mala, ale maly..kiči