Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ani som nechcela a som na skype :)))
kurna, dnes nezaspim..tak idem mysliet na krasne veci a krasnych ludi..doma mam len tu mensiu, ta pozera DVD..
:) vsetci budeme dobri..co budeme, my uz sme...ak tie lesy nevyhoreli, tak zajtra oslavujem...zial, asi ani nemam co..problem sa vratil a je to ako kudla do chrbatu...zvlastne, skoro kazdy rok preplacem svoje narodeniny, vyzera to tak, ze aj tieto...neprehanam, puka mi ♥. Je hrozne, kerd vas sklame niekto, kvoli komu zijete aj ked sa vam nechce...budem tu pomenej -nie ze by som chcela, ale musim. Lubim Vas..aj ju lubim, ale niekedy len laska nestaci...kiez by to pochopila
(zabudla som sa pozdraviť a popriať podaktorým dobrú noc) Zajtra sa tu ukážem až večer,lebo idem do celodenky,tak budte dobré!
Nikto iný,len človek ma môže naučiť človečenstvu. Som človek medzi ľuďmi.
...mamča je určite niekto,kto to tu čítava...
mamca...kto si???
citas v mojej dusi ako v otvorenej knihe..
Dávam ti právo nenávidieť,dávam ti právo ublížiť,pretože viem,že bolesť,ktorú pocítim je tvoja vlastná vykričaná bolesť.Tak silou hnevu prerazíš svoje hradby smútku a v obnaženom prázdne duše dostaneš sa až na dno-k svetlu,z ktorého si sa zrodila.
mamca dik..trosku z tej basne skucim... ale to prejde,vsetko prejde a ked nie, zatlacim na same dno a zas pojdem dalej.
tak sa to predsa robi...vymazat nedokazem,zabudnut tiez nie,tak iba prepisat cimsi inym..
panči nespim :-) tesis sa na oslavu?
:-DDD mala skodoradost,neodpustim si, ved vies :-DD zlato to je nic,ale co mam pripravene ja!! len to este musim zohnat alebo vyrobit :-D
co mi je dnes??:-DD
idem sa vyskucat niekde do kuta..a ze pozdravujem tvoju kolegynku panči...
som trapna,ja viem...o chvilu pride niekto a bude ma hladkat po vlaskoch az kym nezaspim,ako kazdy vecer...preco som tu lasku doteraz nevidela???
bojim sa zaspat,bojim sa noci,bojim sa prebudenia,bojim sa dalsieho dna ale hlavne mam strach sama zo seba...
ste uzasni ludia,viete to??
tak panči uzivaj si posledne dni svojich sestnastich :-DD
Spis ? :DD Dostala som plysaka a asi nemusim hovorit, akeho :D. asi nahrada za toho, co v noci oslintala ovečka:D.