Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

ethel

Shaktula už som tu...tak ste pod vodou? Tu neprší,nechápem prečo:-) Poslala som ti pár mailíkov:-))) Jeden ma poriadne rozosmial,až do ciknutia:-DD
Ako bolo na dovolenke?Super až na tú cestu tam a späť,lebo sme až 3 krát presadali.Nemenovaná cestovka má zvláštne zorganizované autobusy:-((

katty19

no, takže, som tu, ja keď som nervóznejšia, som tej zásady moc sa neozývať, vydržím toto obdobie a zase prídem, mám mierne osobné problémy a tiež očakávam reakciu zamestnávateľa na moju invaliditu a nie je nízka (60%). V stredu príde rozhodnutie. Do vtedy ma nečakajte. Ale nebojte sa, moje inteligenčné schopnosti (132IQ) si poradia. Som úprimná v horšom, poviem aj o lepšom. Ešte žeby niekto namietal! Mám vás rada. Zatiaľ sa majte.

shakt

co som pochopila? aky ma pančitka problem :-((
tak dnes vam priviezli parasutistu Ethi
:-)
u nas fajna prietrz mracien,voda sa vali zo vsadial,citim sa ako v lodke na mori
:-)) trosku mi je z toho blbe :-))
sa tak krasne o mna staraju!! mega hrusky mi kamarat poslal-mnam :-)
a naucila som moju lasosku nove triky
:-)spekulant maly-uz vie nosit kosik v papulke,otvori si dvere atd.
ani si sa nepochvalila ako bolo na dovolenke!teda okrem toho ze ste tam vsetci ochoreli.
elektrina nam zatial ide,ale vyzera to teda uzasne..ale je v tom nieco desne vzrusujuce,ked sa buria zivly :-)vrrrrr
pančitka uz dufam tancuje na stole:-)
ukaz im to zlato!!! :-)))

ethela

Shaktuška,čo si pochopila srdce mojo?
precovný čas sa mi kráti,keď prídem domov,popíšem viac,zatial papa Shaktuš

shakt

ok pochopila som...
panči ma narodeniny az zajtra,ale ja ti zazelam uz dnes,casom pochopis preco.
Lubim ta pančitka Dolorezova,nepytaj sa preco,ja to viem.Nezufaj a pamataj vzdy na moju vetu-kym snivas tak zijes!
Zelam ti toho strasne vela,ty vies... nech sa ti to vsetko splni,nech uz nikdy nemusis trpiet ale uz si iba stastna,
odteraz az naveky :-)
ahoj

ethela

Pančuška,ty máš dnes sviatok?? Ak ano,tak ti z celeho srdca prajem strašne vela zdravia,šťastia a veeeeela lásky,takej čistej úprimnej akú chovám aj ja k tebe:-)) A potešilo by ma,keby sa ti splnili niektoré sníčky a túžby!!A ešte niečo-vždy ťa budem mať rada a budem tu,keď budeš čokolvek potrebovať(okrem sexu samozrejme).

panča

Ahojky, idem len nakuknut. Skoda, ze som v noci odisla, aj tak som nespala celu noc..myslela som si, ze som tu sama. No shakti -vratili sa trable z maja, ale teraz su to naozaj trable.

Inak to o polnoci som cakala na polnoc :DDD

Idem chrobaciky moje, lubim Vas..Zahorie caka :)