Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

ethel

budeš sa diviť,ale spríjemnila si mi ho a cestou domou som chcela o tom všetkom v klude popremýšlať,popočúvať si svojho miláčika a trápili ma otázkamy typu:Ako si prežila včerajšiu búrku?:-)))
Nemáš ten šuplík príliš plný?Lebo ak hej,mohlo by ti z neho niečo vypadnúť:-))))
A teraz mi zapína...čo sa ti vlastne stalo?

SHAKTI

ano,velmi zaujimavy..dufam,ze som ti ten den v praci sprijemnila :-))resp.moc nepokazila..
cica nedrazdi ludi v autobuse!!no.. :-))
to sa robi?? :-)a nenechaj sa drazdit, je to vraj velmi nezdrave :-)teda zdrave to je vtedy,ked to ma aj ten spravny koniec..

Moc sa chvilku nebudem ozyvat...
skladam "veci"do suflika a sovicka mi ich podava,dohliada na mna prisnym ale laskavym pohladom,aby som ani jednu z nich neschovala pre seba,ale ulozila ich tam vsetky,navzdy...
nie je to jednoduche...fuuu..vobec to nie je jednoduche..

panči zub ta boli?chuda moje...
chces byt kolegialna,ze??
mam prsty opuchnute ako bačkory,trosku chytaju zaujimavu farbu a rucisko ma poriadne boli,resp.mi v tej rane riadne sklbe,snad tam nic neostalo,lebo dr sa neobtazovala kuknut do rany hlbokej do pol ruky pozriet,inak tu mame takych sadistickych doktorov..teda doktori su k pacientkam velmi mily,horsie je to s doktorkami,to som si mohla aj sama doma zasit zosivackou,injekcia totiz zacala ucinkovat az po zasiti..
ten vyjav,co sa vtedy stalo ma bude matat do konca zivota,zasiahol ma najvacsi hlineny a poriadne hruby crep..len jedine stastie som mala,ze som asi podvedome dala ruku pred krk otvorenou dlanou..mohlo to skoncit vseliak..desit ma to bude este velmi dlho..
takze uz viete co sa stalo..
lubim vas..
idem si pohladat cosi od bolesti lebo do rana neprezijem..
absolvovala som sprchu jednou rukou...
velka sranda...pol hodinu som revala pod sprchou od zufalstva...
bru...

"Existuju anjeli bez kridel...ti anjeli su priatelia...a vy takymi ste..."

ethel

..dnes som sa cestou z roboty nechala normálne vydráždiť...
Proti pracovnému "vyhoreniu" bojujem počúvaním oblúbených songov..proste sluchátka do uší,nikoho nevidím,sama na sedadle v autobuse rovno za šoférom,tam kde si nik nesadá,len ja....tak prečo to niektorí ludia vedia tak pokaziť a všimnú si ma,kladú mi zbytočné otázky a nedovolia mi odreagovať sa od roboty?....

ethel

Pančuška,to si sa mohla hneď poradiť,či máš ísť na návštevu k zubárovi:-( Bodaj by ťa to do rána prestalo bolieť!!!♥

panik-a

:D
pekny podvecer prajem..nikde nikto ? tak idem nazad do postele...tento moj napad so zubarom patri k mojim najlepsim..AU :)

panik-a

:)
ja posledne dni travim studovanim jednej hnusnej choroby...zvlastne, ziadala som o pomoc jednu kocku a v ten den som dostala mail od inej. Teda az teraz mi docvaklo, ze je to zena :). Velmi mi pripomina dídžeja :).Ale myslim to v dobrom..

Inak to s tymi nickmi sa tu nejak rozbehlo...ja som podozrievala jednu babu, ze je niekto iny, ale asi som sa zmylila..Filaga mal pravdu..

A teraz k Tebe Shaktulik-nechala som si Ta nakoniec, ale to preto, aby som mohla suvisle uvazovat :). Vies, ze s tym mam obcas problem a tak na konci uz vobec neviem, s cim som zacinala.HA HA HA. Velmi ma mrzi, ze si ubolena a zo ♥ prajem rychle uzdravenie.Pekne sa vyval do postele, vytas nejaku fajnu rozpravocku na DVD a uzi si pekny dnik . Ja idem urobit to iste, lebo som bola u zubara a injekcia uz prestava ucinkovat..blee

Bruu ♥♥♥

SHAKTI

dobre ranko,ano pancitka uraz a dost nestastny...vcera sa osud so mnou pohral , pomale stupnovanie ... po velmi dlhom case som sa o seba skutocne bala...
no panci,praveze ziadna dobra suseda,ale tak ked ide o zivot...je mi hej,chodim kanalmi,v stotine sekundy to vedeli vsetci a to su teda ine verzie,dost sa bojim vecera,ked niekto pride domov a dozvie sa to :-(((
a vypada to asi tak,ze sa ani sama neobleciem,nervacim,nenavidim,skutocne z duse nenavidim byt na niekom zavisla a prosit niekoho o pomoc,to by som sa radsej odstrelila :-(
boli to echt teda..ani nechcite vediet ako sa to stalo,nechapem to ani ja,je to dost neuveritelny pribeh, ma bude matat este hodne dlho,najma ked viem,ze to mohlo skoncit vseliak..
zlatusik,ja viem,odpisem,neboj,len ted mi to strasne dlho trva jednou rukou, myslim pisanie,vcera som to sovicke klepala tusim pol hodku :-)))
a za druhe,musim si ta hodit na iny mail lebo na dany portal uz nechodim...
tie nicky mam ja,niekoho,takze je nemozne aby pisal niekto pod nimi. pytate sa preco som to spravila?? uz som to vysvetlila pred tym a je mi jasne,ze ten clovek sem uz nikdy nepride,je to pre mna posvatne a preto nedovolim aby ich niekto zneuzil,chcem si uchovat krasne spomienky,ako niekto napisal..
uz su v supliku,len je neuveritelne tazke rozlucit sa s nimi a ten suflik zavriet.. :-((
tak uz som cokolvek dorobila,tyzden som absolutne neschopna..som prave pisala lavou rukou,sranda absolutne necitatelne.. :-)))
lebo sa mi to samozrejme muselo stat na pravu ruku :-((
au,najhorsi je pohyb palcom,to je bolest kurna!
panči dobry sused...susedia to je kapitola sama o sebe,nechci vediet aku bosorku ja mam vedla,deti sa nemozu na ulici hrat,lebo ju z toho boli hlava a podobne absurdity :-))
oki idem,pak spravim kuk alebo baf :-))
zabudla som,pisem uz len takto tento nick ale aj shakt je zelena,aby ste vedeli kto je kto.
a este cosi,mam vas moc rada..
a tebe dakujem,ze mi zas a znova otvaras oci a pomahas mi..realita je kruta ale je nutne ju vidiet,vnimat jasne, nelipnut na snoch a zbytocnej nadeji,co nam viac ublizi,pravda alebo nadej??? to prve vas dost zasiahne ale casom,ked vyronite potoky slz,casom to odznie, to druhe je podla mna ovela horsie,lebo to neni zivot..a preto dakujem. myslela som,ze uz odpovede nikdy nedostanem.
potrva to ale raz bude dobre,prave vdaka tebe a odpovediam.

panik-a

jaj zlatinko, takze uraz :´(. vSETCI MATE SUPER SUSEDY..UZ SOM O JEDNEJ (AKCNEJ) POCULA..MNE ZASE SUSED NABURAL DO AUTA A MYSLI SI, ZE NEVIEM, ZE TO BOL ON..NO PROSTE LOGIKA. aUTO PRED BRANOU A BEZ POHYBU, JEDINE ON PARKUJE PREDO MNOU..ASI SAMO :)).cAKAM NA POLNOC, IDEM VYBAVIT 1 OBJEDNAVKU A IDEM POZERAT FILM O MISII OSN VO VYCH. TOMORE ..UZ TO BEZI, ALE ESTE MAM PRACU. tAK DOBRU NOC A SLADKE SNICKY. LUBIM VAS♥

SHAKTI

dnes som urobila par patricnych opatreni, aby niekto nezneuzil moj alebo niekoho nick,ktosi sa o to pokusal,ludia maju zvlastny zmysel pre humor a prizivuju sa na nestasti,takze uz sme "vsetci" zeleny.
dobru skusim spat..