Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

SHAKTI

ahojte...
opat som cosi pekne posrala...moja sikovna jedna rucka...nevadi,uz mi je vsetko jedno...toto zle obdobie trva uz prilis dlho neustale sa stupnuje..dnes som stretla niekoho koho som dufala uz v zivote neuvidim...je mi zle..normalne mi je zle..ten clovek mi ublizil tak,ako to ziadny clovek ani zviera nedokaze.. a on sa ma s usmevom opyta ako sa mam?
nenavist je velmi zla emocia,ale nic ine nedokazem citit..
je to svina a spokojne si beha po slobode...
ale strach uz nemam...strach uz necitim..ani burky sa uz nebojim-strachu z nej ma niekto zbavil..
ethi neboj,zalez pod stol :-)
panči a ty vylez z tej postele a nieco rob,zi...ukaz svetu svoje stastie!
inak panči celkom sa bavim v teme vedla..je zaujimave ako sa ludom po case same otvoria oci a uvidia to,co kedysi nevideli...neprinutis ich uvidiet ked nechcu,uvidia sami,raz..pochopia pravdu..mozno by som mala citit nejake zadostiucinenie alebo co,ale necitim nic..
mam vas rada..

panik-a

ahojky :D
tak ta rada sa mi paci ..je to ako ked som svoju dceru upozornila, aby nedupala a ona mi povedala (bez toho aby zavahala), ze co ma robit, ked ma velke päty...skolkarsky vej je ten najlepsi..tak idem nazad do postele, beriem knihu. Majte sa. LUBIM VAS ♥♥♥

mamca

Bez obáv! Rada mojej dcéry ešte z čias jej predškolského veku: Ak počas búrky vypadne prúd,pozri si niečo zaujímavé v telke,aby si nemyslela na hrmenie. :D

ethel

dobré ránko ♥! Včera mi vypadol net(môj šéf niečo majstroval) tak sa mi už nedala reagovať na ďalšiu filozofickú úvahu,ktorej asi nerozumiem:-)))))

p

Dobru noc užasnice :ň

( k zubom :mna to sice boli, ale to preto, ze som ,,vol". Vyklala som si zub, teraz chcem byt kompletna, tak mi to obrusoval a o tyzden budem mat korunku).

Lubim Vas, bruuu ♥