Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
krasne mamca,ako vzdy :-)dakujem,aj slova vedia potesit,lebo to nie su iba slova a vzdy sa za nimi skryva Človek..
a este cosi na margo teba mamca,a toho co si napisala k svojmu veku..
dami neurazte sa!!!
vsetky sme tu stare rakety,ale vsetky sme tak krasne,detsky sialene... :-)
fyzicky vek nie je rozhodujuci...
ja budem vzdy dietatom a toto dieta v sebe nechcem nikdy zabit,a aj po tom vsetkom co som zazila,co ma stretlo,stale dokazem dufat a snivat.. a ako hovorim,kym existuje nadej a kym dokazes snivat,tak zijes!
sorry,trosku ma zamestnava kamarat :-))
blazon jeden :-))
takze krasny dnik Ethi to som rada..moj az taky pekny neni,ale viete co som zistila za jeden den sa vam moze udiat milion zlych,smutnych,hnusnych veci,ale vzdy sa udeje aj nejaka krasna vec,len je nutne vnimat aj "detaily" "male"veci, je nutne vidiet...a ta jedinka krasna vec,stoji za to..
moj kamarat hovoril vzdy,ked sme s mojou dvojickou chodili na zatahy :-) krasne ako den a noc-doslovne,cert a anjel :-)az na to,ze obe sme boli tymi certicami :-))ze smrdime ako barove k..
alebo ako k...kufor :-))
takze novy parfem? a dnes v noci sa oblecies iba do neho?? :-)
...Len blázon a dieťa ti na sľuby skočí
len blázon a dieťa povie pravdu do očí
Bláznovi sa smejú,dieťa z toho vyrastie
predsa však len blázon a dieťa
majú šťastie na šťastie...
Tak si nenechajme vyrásť svoje zraniteľné,ale bláznivo šťastné vnútorné dieťa
lilith...vieš,že sa mi velmi páči tvoj nick?!
tak tak......
Ja som dnes prežila taký pekný dník so svojou bláznivou kamarátkou...boli sme v parfumérii,lebo som si potrebovala vybrať nejaký nový parfum,ktorý by vystihoval moje momentálne obdobie.....vrámci toho sme sa poriadne navoňali,boli sme ako dve barové cicušky,tak sme si sadli na kávičku a tam som niekoho stretla a musela otvoriť svoj virtuálny šuplík....proste pekný dník za nami.....
ja neviem co pisem,pisem to co citim,srdcom...
a kto za to moze ze som taka sikovnucka??
:-))ty,vy...
mam vas velmi rada..nech sa uz stane cokolvek,nech ma caka cokolvek...nech sa ten clovek vrati,pokusi opat o to o co pred rokmi,nemam strach,to myslim vazne...osud sa neda zmenit,osud sa musi naplnit...
ty moja šišulka,teraz si ma rozplakala tými svojimi 20:54! Ale to tak od radosti.....
hu hu hu... :-))vitaj sovicka...
priatelia..to je to na com v zivote skutocne zalezi...prave mi pise priatel
:-)myslim v reali,ale aj tu...
ako pisem,ked budete mat co povedat,tak to poviete...
za touto temou sa skryva mnoho ludi, mnoho osudov,poznam ich vsetky...su krute,su smutne,su vesele...tak ako zivot sam...
tito ludia dokazali vela..a bojuju za prezitie,za svoje stastia,kazdy den..kazdu sekundu,ked nam je totalne na prd,prideme sem,vyskucime sa..ked sa nam stane cosi stastne,prideme sem a podelime sa..ked jeden spadne,ostatni ho zdvihnu,ked je niekto stastni podeli sa s nami a to nam da silu ist v pred, bojovat...
sme ludia,toto nas spojilo,spaja..pomaha,my pomahame...
ked som tu uvedomim si,ze zivot neni az taka svina,ze ludia este nezabudli na seba,vnimaju ostatnych,nezenu sa iba za materialnymi hodnotami,ale dokazu este lubit,aj uplne cudzich ludi..