Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

SHAKTI

neboj od vcera mi tecu slzy non stop..s vynimkou maleho bezvedomia :-))ale potom hned zacali tiect!! :-))
min.kazdu hodinu mi od vcera vsetci hovoria ako ma lubia...preco si clovek uvedomi silu lasky az ked ju straca???
ano ako bába,taka mrkaňa co ked ju prevracis zamrauci?? :-))

ethel

:-))))))))))))))) no ak je to dosť velké,že sa ti tam vopchajú dve tuškové:-)))))))))))))))))))) čo,vopchajú?:-))))))))))

SHAKTI

:-)))))
nie,chcela som si schovat inu cast tela
:-))))) co myslis,fungovalo by to aj bez bateriek?? :-)))))))))))))))))))))))))))
ano? vies si ma predstavit?? jazyk vytrceny..ako male decko,neporiadne skarede decko jedno :-)) rychlo aby ma nevidela... :-)))
dobre,uz sa rehocem :-))

ethel

pod vankúš sa neopováž nič schovávať!!!:-DDD ako by som ťa videla ako nenápadko poza chrbát ukrývaš tú "vec" a aby som to virtuálne nevidela tak pcháš kúsok pod vankúš...:-))))dobre dovolím ti palec z nohy,neopováž sa tam vopchať pery,alebo ucho!!!:_DDD

ethel

Shaktuš...to čo zase za reči? Koho myšlienkové pochody na seba preberáš?VRRRRRRRRRR
:-)))))))))))včerajšiu búrku?Zavrela som okná a varila obed na dnes pre dcéru...toto som jej povedala.....
Teda Shakti:-))) prepáč,ale keď si predstavím,že už ťa ani hore nechcú....No vidíš,čo to znamená?že ťa čaká niečo krásne tu!!!!!Kto? No predsa my-ja Pančuška,Katuška,Gombík,......,......,......

SHAKTI

:-)))vrrr,no je dost plny...asi sa do neho uz nic nezmesti,schovam si to pod vankus..mozem?? :-))
no to su teda veci! to kto sa opovazil??
Ethi ako si prezila vcerajsiu burku??
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ja?? zabuchnuta na balkone a ten najvacsi crepnik sa mi roztrepal rovno nad hlavou...dorezana som cela,no ruka si to odniesla najviac..pri mojej zrazanlivosti krvy,som bola behom sekundy cela od krvy a valila sa teda uzasne,este som stihla ako tak zavolat o pomoc a ked ma nasli uz som vraj mala fantasticku farbu...sa mi vsetci smeju, ze som nikdy nevypadala tak sexi ako teraz..ano,som krasna..v podstate je to jedno...najhorsi su asi ludia,kukaju na mna ako na samovraha..jasne..si o hlavu roztrepem crepnik..
zvlastna hra osudu,dost desive..
dlhe roky som sa o seba nebala,bolo mi jedno co je so mnou,ale vcera,vcera na tom balkone som mala skutocny strach.. uz som sa v zivote treti krat narodila.. prvy krat zahrabana vyse 20hod, v mraze, v lese..
druhy krat pri autohavarii..
treti krat "vraj" vcera..

niekto tam hore ma ma rad,drzi ma tu a ja neviem preco...dostava odkazy od Etky..velmi si zelam ist za nim,aby ma znovu aspon na chvilku objal,pohladil po vlaskoch a povedal,ze zas vsetko bude dobre..tak ako ked som bola mala.......
ale ani on ma tam nechce...
tak tu musim strasit nadalej...
aky je moj osud? aky vyznam ma moj zivot tu? pytam sa...preco som tu? nic nedavam,nic neprinasam...len vsetko nicim...