Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

jaja

celkovo z vasich slov citit silu a odhodlanie bojovat za radost zo zivota=)ona totiz neprichadza sama od seba ako si mnoho ludi mysli,ale treba ju hladat=)

lilith

Všetko má svoj čas aj svoje miesto,ja zatial tu ešte nie,som len taký tichý pozorovatel v tejto nadpozemskej komunikácií. Len som proste mala také nutkanie Vám niečo napísat...

SHAKTI

tak sa kludne pridaj,
kazdy co ma co povedat,je tu vitany a vzdy je co povedat...ked ostatni nepocuvaju...

my totiz nepocuvame usami,
my nevidime ocami,
my vnimame srdciami
a v tom sme uzasni,
v tom je tato tema uzasna...
vsetci tito ludia su veľkí
lebo su to ludia,co vnimaju srdciami
s tymito ludmi nemam strach sa stretnut,
lebo o nich nepochybujem...
nik z nich nemoze byt vo svojej podstate zly lebo toto dokazu..

chvilku som vnimala seba,svoju bolest a citila som sa za to vinna..

SHAKTI

ahoj myska :-)
tak sipova ruzenka sa mi zobudila??
panči povedz mi co je s nami??
ja by som najradsej sla aj hned...vyrazila na cestu sialenou rychlostou,proste len sla a nevedela kam,co najdalej...mozno utek,aj ked viem,ze od tohto proste neuteciem..ale pomaha to,mne ano..
na jesen tu uz mozno nebudem...myslim ako tu na SR,uvidim...mala som ist uz davno,ale cosi ma tu drzalo,dnes to cosi sa rozplynulo ako dym...
dnes ma tu uz nic nedrzi..tak uvidim.. povedz kedy,je jedno kam a podme :-)
a neskrab sa,lebo ti ruky uviazem,alebo ta sputam..fuu...to ma nejak vzrusilo
:-))))))
jeej moje Stanky...

Co nas nuti opat vstat?? Dvihat sa znovu a znovu z prachu???
Pud sebazachovy??? Opat premyslam.. asi mam ten pud sebazachovy vazne dobry,inak by som neprezila a tri krat sa opat nenarodila...alebo mam moc silneho anjela strazneho..neviem..
Myslite,ze pokoj sa da najst aj s niekym,alebo je nutne najst ho sami??
Nieco pre mamcu :-)milujem filozoficke uvahy..mudre slova..je v nich nie iba mudrost,ale aj krasa..

panik-a

a este cosi...vzdy v aute si uvedomim, aky je zivot fajn a ze som v podstate velky stastlivec. Tak uz nech sa najdu ti investori na dialnice :DD a laskavo nas neblokuju :)

panik-a

Shaktuliatko moje -dufam, ze vies, tu Tvoju silu som nemyslela tak -akoze mavnem rukou, ved Ty to zvladnes. Absolutne nie. A co sa tyka vyletu, ak vladzes -povedz a ideme. O 2 dni idem..ta het, tak sa na to pripravujem (rozkrabala som si cele celo..psycho na pohladanie). Ale potom mozem kam chcem :D

Lezala som oblecena na posteli a zaspala som...Zobudila ma pesnicka (na Markize bol Reflex)..vies, tu z mailu o mackovi Pusikovi. Tak som vstala a sla k PC. Som cela dolamana, este ze sa nechystam spat. Vecer ide film, ktory mam rada..Magicka posadnutost..je mi divne, asi som naozaj nevylezala tu chorobu a do toho este napad so zubami . Tak dnes som sa len povalovala a zajtra zase zacnem normalne zit. Uz sa tesim. Tak zlatinko nieco vymysli, alebo pojdeme na tu Zofiu ? ozaj - na jesen idu nasi do Irska, nikto mi tu nebude pilit usi ( nie deti, ale rodicia :D)..tak ak aj potom mozeme