Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
mňa ráno zobúdza susedove štartovanie auta,alarm ďalšieho auta a štekot malého pouličného "suseda"......a aj ja mám super výhlad...z okna vidím asi 10 áut a susedy na oknách..tých je asi 20....
jéééééžiiiiiiiiš,ja že už bumbááááááš......že ťa poohováram...a ty tu:-))))Dnes som si vypočula krásny príbeh lásky,takže som hneď pomyslela aj na teba shaktuška!
cha! tiez este nespim :-)ale uz sa chystam..inak dnes som si uvedomila aky mam krasny vyhlad z okna svojej izby.. samozrejme pri cigaretke :-)) les,zelen..jednoducho nadhera..ziadny sused v okne :-)) mozte tisko zavidiet..
ked vas rano zobudza skrekto vtacikov a kikirikanie kohuta :-)
dobru..
Shaktuška...budeš sa diviť,ale moja malá ešte nespí,teraz som s nou dotelefonovala,je u našich a tam sa chodí spávať až po 22....
Idem spinkat ludia :-)snivat s otvorenymi ockami o tom krasnom co ma este caka!
Pančuliatko sa mi tu dnes neukazalo,sa zas minieme ak dojde v noci ked ja uz spim,takze ju zdravim a posielam medvedie objatie :-)a hrošiu pusinu :-)
:-)ano Ethi chodim spavat ako tvoja dcera
:-)ako mala :-) len keby som aj spala, lebo zaspavam tak o pol noci a o druhej sa budim s placom..ale to prejde...
zajtra sa teskam na nasich krasnych doktorov :-) dufam ze sa ma nejaky ochotne ujme :-))) a nebude ma musiet zas kriesit ako minule :-))
len dufam,ze mi toto tu z tej rucky uz daju dole,lebo uz z toho nervacim,vsetko ma pod tym svrbi a tak :-)no ako mala..
dobru
ahojte slniecka moje!!!
sakra Ethi!! do prdele,kurňa...!!:-))))))
Uz sa ti to musi podarit!!!No ja keby som to aj vyhrala tak to vsetko rozdam :-)) ako sa poznam,dam kazdemu mojmu zlaticku nech si splni svoje sny!!a to moje krstniatko by malo vsetko aj modre z nebicka :-)velmi sa nan tesim!!ani neviete ako!my mame este aj tehotenske nevolnosti spolu :-)))
Katuska...neboj,ja som tu-vies kde ma najdes..prezili sme najhorsie hrozy tohto sveta...nechcite vediet detaily nik by ich nezvladol..ale prave tato kočka mi ich nedavno pomohla zo seba dostat von,bolo to tazke,nikto ich vlastne nevedel..utok psychopata...nenecha vas umriet,ale dostane vas na okraj smrti..a necha napospas..to je to najhorsie..zufalstvo..strach...nadej...
prezili sme a to muselo mat nejaky dovod..prezili sme prave preto Katty ze sme take silne a ze sme verili!! Normalne nechapem ako sme to mohli prezit!
Nie Katuska,davno som pochopila ze spravodlivost na tomto svete niet! Si obet,mas traumu z toho co sa ti stalo a pri dokazovani,to vlastne vsetko otocia proti tebe a pak aj ked to horko tazko dosiahnes,dostane par smiesnych rokov a po polke ho dokonca pustia za dobre spravanie...smiesne..a chore...
premyslam ci by som bola napr.teraz schopna ist von sama..asi nie..tento svet nie je bezpecny a robime si ho taky sami..dnes sa kazdy bude radsej tvarit ze ho do toho nic,ze jeho sa to netyka..ibaze zabuda,ze keby raz sam potreboval pomoc,je mozne ze by mu tiez nik neprisiel na pomoc..
Katuska urcite ta caka nieco velke,ty si uz nieco velke dokazala!!a uzivaj si slobody kym ju mas-viem znie to hnusne ale je to tak..sloboda je ludia velmi krehka vec..a strach nas o nu obera,preto mu to nesmieme dovolit!
mam vas rada,nesmutme!! ludia ja si tak verim dnes!! je to neskutocne nadherny pocit,verit v seba!!a tym padom verim aj vo vas,ludi,tento svet!! Len dufam ze mi to moc moc dlho vydrzi!!
mam vas velmi rada!!
...už zbohatli...
(zase som nevyhrala to hlúpe lotto..takže nezbohatnete)
fú dievčatá......ťažké....ale my si vás nedáme!
mamička ma vyrušuje a tak šťukám ani nedopíšem:) chcem povedať, som vyzbrojená, mám za sebou krásne zážitky a ľudí a som spokojná, že som napísala predchádzajúcich pár príspevkov, dokonca som veľmi spokojná:) teraz idem von, zatiaľ sa majte:)