Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:-DDD aha a ja že prečo ma tak chce:-DD tak uši v tom budú,aby ho mal kto budiť....no veď ja mu zajtra ráno ukážem:-))))
Eeeej,dobre si to vymyslel,koťuha jedna.To aby si jeho budík tak dobre počula.
:-))))ja si tiež myslím,že nevidí dobre,ale vraj sa mu aj taká ušatá páčim:)))
Mea culpa,mea maxima culpa..nech ma manžel nezabíja za drzosť..musel by v rade stáť...Už budem slušnáááá
Panebože...to mi je ľúto..že sa manželovi tak oči do strán rozchádzajú..:D
oščiadka? to som ešte nepočula:-D Ja sa do zrkadla pre istotu nepozerám,lebo potom kladiem iba zbytočné otázky môjmu manželovi,že čo pre boha na mne videl...ale ja už som na to prišla...videl len moje uši....
Mne zlepší náladu zrkadlo v kúpeľni.Vždy tam stretnem takého srandovného oščiadka...
:-DDDDDDDDD jááááj na čo ty nemyslíš:-DDDDDDDD Vieš že toto mňa nenapadlo?! xixi....inak teraz som sa zase pobavila,lebo som si čítala veeeelmi staré príspevky vo vyhladaných témach podla mena...dala som si tam niekoho ,koho som dlho nečítala a náramne mi to zase zlepšilo náladu....
Hehe,všetko,čo ma napadlo,je neuverejniteľné..Musela by som si sama kliknúť na vlajočku,aj keď je už po 22:00..Pssssst :) Požiarnici...Chichi..
....vstávaj...