Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Veď som už vravel, že ten somár už sedí na úrade!!!! Zatiaľ papá, letím, aby to nevybuchlo. Ethelka vieš o čo sa jedná, však? Papá.
:-DDDD tak to uz asi nebude somarik ale riadny... :-DDD
ja viem Dee,uz je celkom ok,ale nebolo to lahke..ano malo to tak byt..mala som sa poucit,tvrda lekcia..mozno niekedy,ale nie teraz..lebo toho mam uz plne zuby :-)
muzov :-DD
kto ubudol? tak..mell,bobec..boze teraz premyslam koho poznas :-DD
ako sme sa zmenili? neviem,mozem hovorit len za seba..
a uskutocnili sme aj par osobnych stretnuti..s Ethel,panči..zatial vsetko
:-D no nakoniec pridem na to ze sa az tak toho nezmenilo :-DD
hmmm, skoda. Ale urcite to tak muselo byt, je to osud a ten ti do cesty privedie dalsieho.
Kto ubudol a kto pribudol a ako ste sa zmenili? A mozeme ist na somarika aj inde. Napr. vo vedlajsej izbe chovame jedneho(moj brat)
Dee moja na tvojej vete- Zmenilo sa tu za ten cas nieco? som sa musela zasmiat..zmenilo sa velmi vela..velmi vela...velmi..zmenilo sa skoro vsetko!
Dost nas ubudlo z poctu a dost sme sa zmenili aj my!
na somarika mozme ist vsetci,az na to ze ho tam vobec nemaju :-)))
Tak vidis moja,vse dobre dopadlo a mas za sebou vela uzitocnych skusenosti a ak vas vztah vydrzal tuto skusku tak uz vydrzi vsetko..
mimochodom to s tym menom tvojho priatela o com sme sa bavili pred tym..
nuz nevyslo...
aaaaa mam ekzem na rukach. Aj ten som si odtial priniesla. Zajtra bezim k lekarke
Inak prve tyzdne boli brutalne hrozne, depka jak svina. Keby so mnou nebol priatel, tak som davno doma. Ale potom sa to upokojilo. A to najhlavnejsie, vyskusali sme si s priatelom zit spolu a bolo to nadherne
juuuuuj, teda take privitanie som necakala. Dakujem.
Ja teray dohanam, to co som zmeskala. Ficim akurat vo virtualnej skolskej kniznici a objednavam si knizocky, kym ma niekto nepredbehne.
Takze na somarika musime ist este raz a vsetci.
Zmenilo sa tu nieco za ten cas?
A somarik sa konal-nekonal :-))bola som ja s panči-ale somarika nemali!!vrrr
DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ŠKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:-)
boze srdce mojo!!! VITAJ!!
Ak si si myslela ze tu za ten cas niekto na teba zabudol tak sa veeeeeeeeeeeeelmi
mylis!!!
Nemal nam kto varit!! katty nas nechavala ohlade!! :-))
No ako bolo? Ako mas? Co dalsie plany??
tesim sa ze si spat!!