Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

samko r.

Veď som už vravel, že ten somár už sedí na úrade!!!! Zatiaľ papá, letím, aby to nevybuchlo. Ethelka vieš o čo sa jedná, však? Papá.

SHAKTI

:-DDDD tak to uz asi nebude somarik ale riadny... :-DDD

ja viem Dee,uz je celkom ok,ale nebolo to lahke..ano malo to tak byt..mala som sa poucit,tvrda lekcia..mozno niekedy,ale nie teraz..lebo toho mam uz plne zuby :-)
muzov :-DD

kto ubudol? tak..mell,bobec..boze teraz premyslam koho poznas :-DD
ako sme sa zmenili? neviem,mozem hovorit len za seba..
a uskutocnili sme aj par osobnych stretnuti..s Ethel,panči..zatial vsetko
:-D no nakoniec pridem na to ze sa az tak toho nezmenilo :-DD

Dee

hmmm, skoda. Ale urcite to tak muselo byt, je to osud a ten ti do cesty privedie dalsieho.
Kto ubudol a kto pribudol a ako ste sa zmenili? A mozeme ist na somarika aj inde. Napr. vo vedlajsej izbe chovame jedneho(moj brat)

SHAKTI

Dee moja na tvojej vete- Zmenilo sa tu za ten cas nieco? som sa musela zasmiat..zmenilo sa velmi vela..velmi vela...velmi..zmenilo sa skoro vsetko!
Dost nas ubudlo z poctu a dost sme sa zmenili aj my!
na somarika mozme ist vsetci,az na to ze ho tam vobec nemaju :-)))

Tak vidis moja,vse dobre dopadlo a mas za sebou vela uzitocnych skusenosti a ak vas vztah vydrzal tuto skusku tak uz vydrzi vsetko..
mimochodom to s tym menom tvojho priatela o com sme sa bavili pred tym..
nuz nevyslo...

Dee

Inak prve tyzdne boli brutalne hrozne, depka jak svina. Keby so mnou nebol priatel, tak som davno doma. Ale potom sa to upokojilo. A to najhlavnejsie, vyskusali sme si s priatelom zit spolu a bolo to nadherne

Dee

juuuuuj, teda take privitanie som necakala. Dakujem.
Ja teray dohanam, to co som zmeskala. Ficim akurat vo virtualnej skolskej kniznici a objednavam si knizocky, kym ma niekto nepredbehne.
Takze na somarika musime ist este raz a vsetci.
Zmenilo sa tu nieco za ten cas?

SHAKTI

DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ŠKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:-)
boze srdce mojo!!! VITAJ!!
Ak si si myslela ze tu za ten cas niekto na teba zabudol tak sa veeeeeeeeeeeeelmi
mylis!!!
Nemal nam kto varit!! katty nas nechavala ohlade!! :-))

No ako bolo? Ako mas? Co dalsie plany??
tesim sa ze si spat!!