Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
čo to trepem, veď je z plyšu:))))))))))))))))))
moj, milučký chlpatučký, chceš ma pooblizovať? no, že si to ty, no, ňu ňu ňu:)
si hľadaj, choď a hľadaj, a som blbá, že ti niečo ponúkam, tam, budeš dnes spať bez rezanca! to sú móresi! len aby si nakoniec neprišla prosiaci!!! potom ti nedám nič! lebo ani teraz ti už nedám! si vydedenec!
toto mi robíte a ja sa tu musím tváriť vážne:-)))))
katuska posledna veta ma dost vzrusila!!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jeeezis viac nez dost..radsej idem spat
:-DDDDDDDDDDD si nechaj svoj rezanec..si najdem cosi lepsie..vacsie :-DDDDDDDDDDDD
výnimočný bol tou svojou výnimočnosťou, ktorú som mu sama pridelila čisto preto, lebo som sa výnimočne premenila na mloka:))))))))
ja, hlásim, že šakti nechce rezanec a nič jej neurobil! chudáčik chlpatučký:) poď k paničke, poď, ty moj krásavec, ň:)))
si svoj rezanec nechaj :-DDDD a co bol vcera za den? nejaky vynimocny?? noze prezrad!
Ethi poslusne hlasim-vsetci nahnani vo svojich postielkach-este katty nemoze zavriet usta a rozprava,ale to sa umlci
:-DD ma napadlo to ako sme spavali v skolke v tych malych postielkach..som nechcela spavat a vzdy ma hladali..a nasli ma u sestry v posteli,vo vedlajsej triede :-DD
teran vyhovujuci :-DD
aaaaaaaaaaaa kde je mamca?? treba ma zahnat do postele!!
katuska-mladost uz je za mnou...preco??
hovori sa MLADOST-BLBOST :-DD tak preto..si pripadam nejaka starsia,mudrejsia,krajsia :-DDDDDDDDDD
kontrola terénu:-))))
A, deenuška, som rada, že si už doma. Všade dobre, doma naj..:) Somárika z vedľajšej izby si nevšímaj, nech sa tiež dobre vyspí. Idem ja. Papa
zaliezli? zaleziem aj ja, krásne sníčky:) a komu niečo chýba na stískanie, posielam svoj rezanec:)