Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ahoj lilith, my sa este nepozname. Dovol aby som sa predstavila. Ja som Dee a mala som tu tri mesiace pauzu.
A Pancitke dakujem za zachranu cez mobil. Posielam velke ()
Nazdiiiiis,Deeee je spat zlaticka. Chybali ste mi. Dufam, ze sa este somarik nekonal.
Co znamenaju tie vlajky pod nickmi?
sorry ...my
ano vsimla som si v jednej teme..
mrzi ma to..
ja som tu pani mala tiez cest par krat stretnut a nebolo to ziadne prijemne posedenie pri kafči..takze mi vieme..aj viem ako chuti..pred tymto mam respekt a dlhych 6rokov som venovala jej pochopeniu..
Moje nevolnosti by si brala?? tak to ani nezartuj,neprajem ani nepriatelovi,ked cely cas zvracias,nemozes sa napit ani vodu a zaludok ti od krcov uz vykruca??
mishi..lieckaj sa!
jaaaj katulka nerob chute moja,spala bych az bych plakala ale nejde-vari sa modzog..
rychlokurz-par odbornych veciciek potrebnych k napraveniu pracovnych chyb,sposobene psych.vypadkom minulych dni..
lilith,tak to je fajn,ze si nasla svoj rozum :-D moja mama mi zahlasila na posledne narodeniny,ze som uz stara koza a uz nedufa...a ja ze v co?? ze mi pride rozumcek aj s navodom na pouzitie :-DDD
takze asi tak..
eee lilith..mna tiez boli hlava,ale nic v nej nemam,takze na to by som sa nespoliehala-na ten tvoj dovod :-DD
vidim,ze sa super realizujes v teme vedla..ja nemozem...som prilis tvrda,taketo veci ma rozculuju..z jedneho jedineho dovodu-videla som umierat milovanych ludi..citila smrt..takze viem..
a obera ma to o energiu,ktoru teraz potrebujem pre seba..ale tebe to ide fakt skvele!
Babenky, idem papať, prídem vás pozrieť neskôr:)