Chcem si umyť ruky

Dee

Nazdiiiiis,Deeee je spat zlaticka. Chybali ste mi. Dufam, ze sa este somarik nekonal.

Co znamenaju tie vlajky pod nickmi?

SHAKTI

ano vsimla som si v jednej teme..
mrzi ma to..
ja som tu pani mala tiez cest par krat stretnut a nebolo to ziadne prijemne posedenie pri kafči..takze mi vieme..aj viem ako chuti..pred tymto mam respekt a dlhych 6rokov som venovala jej pochopeniu..

SHAKTI

Moje nevolnosti by si brala?? tak to ani nezartuj,neprajem ani nepriatelovi,ked cely cas zvracias,nemozes sa napit ani vodu a zaludok ti od krcov uz vykruca??
mishi..lieckaj sa!
jaaaj katulka nerob chute moja,spala bych az bych plakala ale nejde-vari sa modzog..
rychlokurz-par odbornych veciciek potrebnych k napraveniu pracovnych chyb,sposobene psych.vypadkom minulych dni..
lilith,tak to je fajn,ze si nasla svoj rozum :-D moja mama mi zahlasila na posledne narodeniny,ze som uz stara koza a uz nedufa...a ja ze v co?? ze mi pride rozumcek aj s navodom na pouzitie :-DDD
takze asi tak..
eee lilith..mna tiez boli hlava,ale nic v nej nemam,takze na to by som sa nespoliehala-na ten tvoj dovod :-DD
vidim,ze sa super realizujes v teme vedla..ja nemozem...som prilis tvrda,taketo veci ma rozculuju..z jedneho jedineho dovodu-videla som umierat milovanych ludi..citila smrt..takze viem..
a obera ma to o energiu,ktoru teraz potrebujem pre seba..ale tebe to ide fakt skvele!