Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

Dee

fiha,dufam, ze to Pancitka zvlada v pohode. uj, az teraz som si vsimla, ze uz som si objednala 13 knih z kniznice a neviem kolko je maximum.Budem musiet ist pre ne s furikom

SHAKTI

idem si lahnut,zapalky nepomahaju :-DDD
dufam ze nezaspim ten film,je az o 23:35
dobru dami,Dee-nuska,lilith,samko,katuska, pančulka,Ethelka,gomčo,zlatušik...a dalši..som isto niekoho zabudla..

Podme snivat krasne sny o nasej krasnej buducnosti,o stasti a laske,sny,ktore neskor premenime na skutocnost a nedovolime aby ostali iba snami!
VERIME! :-)
Mam vas rada..s dami opat citim rovnovahu,co ma tesi..mozno si ju este ani sama neuvedomuje :-)
dakujem za dnesok,pomohli ste mi ustalit hladinu a vratit sa spat na spravnu cestu..este velakrat zapochybujem,zastanem..ale uz sa nevratim..musim ist vpred..inak to proste nejde..

SHAKTI

krasna,rozkosna prosto uzasna..
pančulka ma momentalne nejake problemi doma,pasuje sa s nimi statocne,no musi sa im venovat a preto nemoze byt uz tak casto na nete,ale obcas nas tu skontroluje,ci jej nerobime hanbu :-)
urcite sa zblazni od statia ked ta tu zbada :-)

uprimne Dee-nuška moja zlatučka,som hrozne stastna ze si spat..nedavno som na teba myslela-ze uz bude september a uz by si sa mohla aj vratit a bum-prepadovka a si tu :-)
nase slniecko :-)

SHAKTI

:-DDD to fakt dami?? to musite tak dlho cakat na dovolenku?? :-)
nie este nejdem spat,musim kamoske nahrat Vanilkove nebo..tak sa snazim udrzat hore, podopieram ocicka zapalkami :-DDD

SHAKTI

jaaaaaaaaaaaj no uz vy dvaja!!!
viete o tom ze sepkat si do uska je neslusne??!!!buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tak bez samko...chlapi stale niekam bezia..hlavne bezia od nas :-DDDDDDDDDDDD

Dobru..