Chcem si umyť ruky

misha

ethelka, ja tie lieky od dr. užívať nebudem, budem len Lexaurin.
A ja si tiež hovorím, že čo keby ma zobrali niekam záchrankou, že treba byť celá oholená, aj nohy:-) Keď mi v novembri zlyhali obličky, dali mi nočnú košielku- takú tú po kolená:)... a ja som si ešte hovorila, že je zima, že si holiť nohy nebudem, že aj tak nosím nohavice:-)... bože, tak som s hanbila, bola som ako opica:-) Našťastie len pár hodín, naši mi potom priniesli pyžamo.... teraz mi to je smiešne, vtedy mi to bolo celkom jedno, nakoľko som bola "mimo" od bolesti... ale keď som o 3dni "vnímala svet", bolo mi fatk príšerne trapne, pretože mám aj tmavé chĺpky, bléééé....

katty19

no, to máš pravdu, ja som bola na áre tiež upravená:) však si ma aj poobzerali, aj zo všetkých strán si ma obzerali, len ja som si ich neobzrela, škoda, raz sa tam poberiem, možno ma tam pustia

ethel

dole:-)))) Na čo mi to bude v robote? To je dobrá otázka....ale vieš ako sa hovorí_Vždy pripravený:-)))Náhodou sa mi niečo stane a zobrali by ma záchrankou a tam ma vyzlečú a taká neupravená...no kdeže...ja som vždy upravená:-)))

misha

ethelka, ďakujem. Skusím to. A tiež tá psychiatrička povedala psychologičke, že už nesmiem užívať na spanie Hypnogén, že je to záležitosť na 1týž. a ja ho beriem každý deň už 2,5r, že ma budú nakoniec liečiť z toxikománie. To ako by sa prejavila závislosť? Moc sa tomu nerozumiem...