Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Dobré ránko vospolok:) Tak, pančuliatko prišlo aspoň nachvíľu. Moja:) Neboj, zlatko, bude dobre:) Tomu verím.
Ethuška už spí? Alebo stojí v rade na pošte?:))
No a moja milovaná šaktuška, dobre si sa vyspinkala? Aj bez?:)))
Dami, nezabúdam:) Dnes som v robote, ale poobede sa ozvem. Aspoň ti tie tašky prinesiem:) Neboj nič, určite človek nezabudne:) Na teba sa nedááá:)
Krásne ránko, deň, odcházím....
Pančaaaaaaaa..takťa mám rada!Tak strašneeeeee
Ahojky :)
Dee, vitaj nam doma...jupi, zase budu teple obedy :D.Vlajocky -vidia ich len prihlaseni a su na bonzovanie ..ked objavis nieco, co nema co hladat vo fore, kliknes na vlajocku a hups, andrejko dostane echo :)).
Ked som Vas tak citala, spomenula som si, ze mi Katty dala chvostik :D, je na case vytiahnut ho.
Idem uz spat. Postel mam plnu plysakov (uz sa mi tam ani dcera nezmesti)..vsetci su jeden zivocisny druh :DDD. Uz sa tesim, ako sa k nim vyvalim a vsetkych ich objimem..
..opustilo nas niekolko ludi a prisli novi :). Cim netvrdim, ze na tych nasich odrodilcov nemyslim. Staci mi akykolvek podnet na ulici a uz je to tu..myslienka na niekoho z Vas alebo nich. To ze sa rozhodli odiost neznamena, ze sme ich vymazali zo svojich zivotov. Aspon ja teda nie. No tak uz som si hodila vazny filozoficky monolog a uz je asi na case naozaj vypadnut. PS : Dee, neboj -ak sa bude konat dalsia vyprava za somarikom, tak ides s nami..uz poznam cestu, snad zase nezabludim v Prievidzi :DDD.
Pa, lubim Vas ♥♥♥
PS 2 : inak este k Dee -vies, ze som Ta citila kdesi v podvedomi ? Vies -ten serial odkial som si ukradla ,,Pančitu" -nepozeravam ho a teraz som ho zrazu videla a bola tam Panča..
Tak uz fakt idem, dobru noc vsetkym..(poradie je cisto nahodne) Shakti, Etke, Katty, Dee,Cernici, Lilith, Samkovi, Mamci,Bobkovi, Gomkovi, S_M, Janosikovi, millimu, Miske,Marilynovi, ..ak som niekoho zabudla, tak sa mu osobne ospravedlnim (urcite po tom tuzi, od strachu uz nikdy nezaspi ) :DD. Bruu ♥
krásne sníčky katuška a aj ostatní.....
idem už spať, ja mám ohromnú fantáziu ako tak plynie čas:)))) idem, vážená ethka, šakti radšej zaliezla, dobre robí, tak ja idem, papááááááááááááááááá:)ň
Katuška..možno zajtra ani ja nebudem spať,budem variť,na poštu mi treba,na nákup....A aj sem kuknem...
ňuninka:) ethuška, to je taká nespravodlivosť, ty teraz budeš hore, ja idem spať a potom naopak, lenže dve by sme naraz hore nemohli byť, musíme si to podeliť, teraz ty budeš prvá a ja po tebe:)))))))
ňňňňňňňňňňňňňňň ňuňka
no, že váhaš, ethka:) ňu:))
:-DDD Katuška..chýbam ti?