Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

lilith

tak pekne premýšľaj,a potom povieš.... tiež počúvam samú seba,a najhoršie je že moje dieta to po mne zdedilo,tak je teraz taký malý rebel..

SHAKTI

nooo ludia lebo idete na to zle...nemozte robit vsetko to co vam hovoria! :-DD ja som opak :-DD ked mi cosi povedia,tak spravím presny opak :-DD

budem to robit iba vtedy,ked budem chciet!=nuž tato veticka zas vyznela dobre :-DDDDDDDDDDDDDD

ale zaujimave lilith mam nad cim premyslat..co bude potom??

SHAKTI

Praca stvorila cloveka??? a ja ze Lenivost!
:-DDD

jaaaj mamca nezartuj hned z rana,keby som ja bola precvicovatelka,tak to by bolo ine cvicenie!! Ibaze je tam jedna podmienka- toto cvicenie sa musi vykonavat v paroch,najlepsie pary nie rovnakeho pohlavia! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
boze nech mi uz gomčo pripravy ten chlievik aby som sa tam mohla nastahovat
:-DDD

asi si idem zasadit moje krasne rastlinky :-)problem je vsak v tom,ze sa mi nechce :-DDD

mamca

Ha,ružovolíca Shakti...tak bleeeee?! Za to ťa teraz pasujem za hlavnú predcvičovateľku! A žiadne flákanie,sedím tu a dozerám.

SHAKTI

:-DDDD krasne krasne...sme vsetky sibnute
:-DDDD tu sa stretavaju najlepsie baby z okolia :-DDD

inak Dobre ranko- vybuvana do ruzovucka, som ruzovucka (uz nie zlto-zelena!!! :-DD)
ako prasiatko a vonavucka ako babatko :-)
proste k pomilovaniu :-DDD kati? prosim ta,nemohla by si mi pozicat svoj rezanček?? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
pančitka-poradie isto nebolo cisto nahodne...som bola na prvom mieste!!!!!
:-)takze islo to podla toho ako mas koho rada,mna samozrejme najradsej :-)ved som tvoj milacik a stala som sa nim preto, ze som na teba cakala pred Zoo dve hodiny!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Deenuška je spat,aaaaaaaaaach Boze dakujem ti...co bude dnes na obed??:-))
uz cakam s lyzickou a tanierikom pripravena!! :-)
som zvedava na gomča...ak sa ukaze,ako ta privita,to zas bude origi :-DDDDDDDD

mamča rozcvicka?? bleeeeeeee a musim??
:-) ja si este pojdem asi laškať alebo co..taka som leniva fuj..ale!! dostudovane,uloha splnena!!! len som si pri tom nasla akosi cosi ine co idem studovat :-DD ale uz miernejsie tempo chvalabohu :-)
inak viete ako ma maju doma radi?? tak vam to hned poviem...
trosku ich chytilo chodit na huby..a ked doma premyslaju ci su tie huby jedle.. proste uvaria ich-ja mam huby velmi rada- nikto neje iba ja-vsetci na mna pozeraju-potom ma par hodin sleduju- a az potom prosim pekne sa z nich najedia aj oni!! :-DDD normalne na mne robia pokusi..ale vcera som si z nich spravila prdel..akoze mam priznaky otravy hub
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
normalne mi to uverili-inak som mala byt asi herecka,vykon na Oscara :-DDDDDDDDD
len som to uz nevydrzala a musela som sa zacat smiat,lebo uz chytali riadne stresy :-DD jaaaaaaaaj ale spokojna som taka,ked sa mi podari z niekoho vystrelit :-DD

Ethi co varis?? po dvoch dnoch zvracania som taka hladnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
:-)

mamca

Vstávať,vstávať,deťušiky! Dobré rááánko! Ako vidím,podaktorí tu zvesela ponocovali-tak dnes si na vás dohliadnem,nezbedníci!
A teraz už šup hore,nástup na rozcvičku...:)