Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
nooo ludia lebo idete na to zle...nemozte robit vsetko to co vam hovoria! :-DD ja som opak :-DD ked mi cosi povedia,tak spravím presny opak :-DD
budem to robit iba vtedy,ked budem chciet!=nuž tato veticka zas vyznela dobre :-DDDDDDDDDDDDDD
ale zaujimave lilith mam nad cim premyslat..co bude potom??
Praca stvorila cloveka??? a ja ze Lenivost!
:-DDD
jaaaj mamca nezartuj hned z rana,keby som ja bola precvicovatelka,tak to by bolo ine cvicenie!! Ibaze je tam jedna podmienka- toto cvicenie sa musi vykonavat v paroch,najlepsie pary nie rovnakeho pohlavia! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
boze nech mi uz gomčo pripravy ten chlievik aby som sa tam mohla nastahovat
:-DDD
asi si idem zasadit moje krasne rastlinky :-)problem je vsak v tom,ze sa mi nechce :-DDD
Tak ja idem...venovať sa tej,čo stvorila človeka...práci. Už by to mohlo konečne aj na mňa zaúčinkovať.
Ha,ružovolíca Shakti...tak bleeeee?! Za to ťa teraz pasujem za hlavnú predcvičovateľku! A žiadne flákanie,sedím tu a dozerám.
:-DDDD krasne krasne...sme vsetky sibnute
:-DDDD tu sa stretavaju najlepsie baby z okolia :-DDD
inak Dobre ranko- vybuvana do ruzovucka, som ruzovucka (uz nie zlto-zelena!!! :-DD)
ako prasiatko a vonavucka ako babatko :-)
proste k pomilovaniu :-DDD kati? prosim ta,nemohla by si mi pozicat svoj rezanček?? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
pančitka-poradie isto nebolo cisto nahodne...som bola na prvom mieste!!!!!
:-)takze islo to podla toho ako mas koho rada,mna samozrejme najradsej :-)ved som tvoj milacik a stala som sa nim preto, ze som na teba cakala pred Zoo dve hodiny!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Deenuška je spat,aaaaaaaaaach Boze dakujem ti...co bude dnes na obed??:-))
uz cakam s lyzickou a tanierikom pripravena!! :-)
som zvedava na gomča...ak sa ukaze,ako ta privita,to zas bude origi :-DDDDDDDD
mamča rozcvicka?? bleeeeeeee a musim??
:-) ja si este pojdem asi laškať alebo co..taka som leniva fuj..ale!! dostudovane,uloha splnena!!! len som si pri tom nasla akosi cosi ine co idem studovat :-DD ale uz miernejsie tempo chvalabohu :-)
inak viete ako ma maju doma radi?? tak vam to hned poviem...
trosku ich chytilo chodit na huby..a ked doma premyslaju ci su tie huby jedle.. proste uvaria ich-ja mam huby velmi rada- nikto neje iba ja-vsetci na mna pozeraju-potom ma par hodin sleduju- a az potom prosim pekne sa z nich najedia aj oni!! :-DDD normalne na mne robia pokusi..ale vcera som si z nich spravila prdel..akoze mam priznaky otravy hub
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
normalne mi to uverili-inak som mala byt asi herecka,vykon na Oscara :-DDDDDDDDD
len som to uz nevydrzala a musela som sa zacat smiat,lebo uz chytali riadne stresy :-DD jaaaaaaaaj ale spokojna som taka,ked sa mi podari z niekoho vystrelit :-DD
Ethi co varis?? po dvoch dnoch zvracania som taka hladnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
:-)
Vstávať,vstávať,deťušiky! Dobré rááánko! Ako vidím,podaktorí tu zvesela ponocovali-tak dnes si na vás dohliadnem,nezbedníci!
A teraz už šup hore,nástup na rozcvičku...:)
Etuška ešte sedí v robote a čaká na výmenu stráže:-))))))Končím o 7!