Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ja som rada,že sa staršej páčilo,veď zmena je život,však?!:-) Moja išla s nevôlou,ale vrátila sa nadšená a hodinu sa jej ústa nezastavili,takže viem kto mal čo na sebe,ktorá má akú ofinu,ktorý má aký melír....a že majú nafigu rozvrh:-DDDD
:))))ako vravím cica, venuša:))))
Ahoj Gomko, no vyhadzana som ako pubiska..tam vsetka podobnost konci :D. ako sa Ti dari ?
Ahoj pančika! Nechceli si ťa tam nechať? Či si ťa nepomýlili s niejakou školopovinnou:) No to poznám, mladá potom v škole rozprávala, že to bola jej segra:))
Ahojte, dievčatá. Ethelka, ja by som sa Ťa tiež chcela niečo opýtať ohľadom liekov. Dnes som si vybrala antidepresíva. No, a na večer, namiesto Hypnogénu mi dala dr. Rivotril 0,5mg. (Pochybujem, že mi zaberie na spanie, bez tbl. na spanie nezazpím:-( ) A teraz neviem- mám ho užívať spolu s večernými antidepresívami, alebo samostatne? Teraz neviem:-(
oo, dakujem, ved aj Tebe :).
ako prvy den ? chcelo sa kočke ist ?
idem len na skok..rano som sa peckovala ..starsia nastupila do prveho rocnika na strednej. Pytam sa jej, ci ju staci vyhodit pri brane skoly a s hrozou na mna pozrela -ze to tam ani nemusi ist:). A vratila sa ako malicka prvacka, strasne je spokojna s triednou profesorkou (trosku sa aj divim, lebo ona vacsinou len frfle)
ooo tento úbor ti tak pristane:-))))
uz som oblecena :DDD
nemáš zač simka!