Chcem si umyť ruky

katty19

a najviacej nech sa trasie ten, kto začne šakti ubližovať, ona nie je predmet, ak si ktosi mýli jej poslanie v živote, neprišla tu iba trpieť, takže, kadý škodný prac sa z cesty lebo bude zle!!! a myslím to vážne!!!

katty19

hm, nie je to náhodou tak, že kto je hore a niečo robí je zlý duch? nech, je mi to jedno, zlý dobrý stredný polostredný polosladký, je mi to jedno, čo mňa može byť po takej somarine, duch, jasnéééé, ježibaba, ale taká riadna s chlpatými bradavicami a dlhými saxanskými nechtami a niekoľkoročne nezmytými vlasmi, hotová mníška žijúca na alijaške, tak to som ja a som polosladký duch a traste sa!!!!!!!!!!!všetci!!!!!!!!!!!!!!!!

katty19

ahojte, všimla som si, goméz v noci? a čo ho vyhnali z domu?
čo to tu riešite, a ten kockáčik? nech si nedovoľuje, raz šáhne na tú šakti a dostane po paprčkách!:)myslím vážne
no tak si predstavte, ja už nemožem spať, celkom normálne, že? a o tretej hodine ráno majú moc zlí duchovia, tak idem čakať:)

ethel

Na záver dnešného dňa..Shaktul vždy sa zvykneš rozlúčiť,tak ako Pančul....a prajem krásne sny ako vždy všetkým dobrým dušičkám!!!!!!!