Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ak by za nás rozhodovali a robili druhí,prišli by sme o slobodu... Hoci,ak by za mňa občas niekto niečo urobil,hlavne žehlenie,nenahnevala by som sa,ani trošičku :DDDDDDDDDD
peciem zemiaky v rure a pisem si a citam nejake zaujimave veci na nete a pojdem na pohovor do prace ale az popo a cakam rodinu pridu sa rozlucit a tak som od siedmej rana hore bola som este aj na poliklinike zaniest skumavku a zima je tu a ja mam rada teplo no co ak si nezakurim nebude a do krbu sa mi nechce tak som elektrikou
u nás, za tri hodiny som doma, chvála bohu, čo robíš, damy?
katty ako moja a kde si hore alebo u nas
cize mamca veris ako hovorim vo vlastne sily.Nie v osud a co je osud?Za osud mnohi skryvaju svoje neschopnosti.A to,mas pravdu,ze niekto na nas mysli,ale vsetko musime rozhodnut a spravit sami.A este jednu vec si nikdy nedovolim sudit a hodnotit.
že sa musím tak krásne vyjadrovať, ale preberám zodpovednosť, nie som mimo zmyslov, ak bude treba zatočím s tými magormi ako si zaslúžia, a nebudem si dávať servítku pred ústa
šakti, na hentých individualistov, tých magorov sa vykašli, keby mali tak načreté, tak by sa posrali, celkom postačí, že si nesieme tú bigóznu pohromu so sebou každý deň a o otrepávky bláznov snáď nestojíme
rad ta naseriem hocikedy a ked viem ze som ta vytocil a este citas moje starsie odkazy potom ti asi na mne zalezi vsak?
ty pocuj kockacik to ked ides do prace to akoze do ustavu ludovej mudrosti?
áno, uškodilo, naďa mi tu kecia, to sa človek ani sústrediť nemože, straty žiadne, otrapas navyše, ale javí sa mi, že aj jej mamka, moja kolegyna, mala "veselú náladu", ani slovom nespomenula