Chcem si umyť ruky

mamca

Nemám rada hru na múdre slová.Nemám rada skrývanie sa za poučky o živote.Použiť citát,pekný citát je fajn,ak vyjadruje to,čo cítim...Použiť citát ako mravokárne ponaučenie pre druhých je pre mňa prázdne hádzanie slov,snaha ukázať sčítanosť a "múdru" nadradenosť.Smutné,ak to niekto potrebuje.Utajená malosť.
Shakti,keď niekto cíti,že nechce byť s priateľmi,nedržím ho.Ale srdce mám stále,stále otvorené a čakám...A moji priatelia vedia,že keď si v ústraní vydýchnu,vždy ma nájdu,vždy som tu...Vedz to prosím aj ty.
Damaxy,ja zas verím v svoj osud...Taký,čo si ho tvorím sama.Cítila som,že mám rada ľudí,moja úloha bola (a hádam ešte je) pochopiť,že ich konanie je obraz ich cesty..Máme svoje voľby.Aj v tom najťažšom období máme všetky prostriedky,všetkých potrebných ľudí okolo seba,aby sme išli ďalej.Snažím sa mať preto otvorené oči a srdce...
Kto ma chce zraniť,nevie sám zvládnuť svoju bolesť...Kto nechce a zraní,je iba nevedomý...
Stretla som veľa ľudí...Na okamih,na roky...Nie sme sami.A možno práve vtedy,keď si v svojej samote,ja si na teba spomeniem...Len tak...Nikdy nevieš,kto k tebe práve srdcom vyslal pozdrav,je to iba to,že ty to nevieš..ale ten človek je s tebou.Tak ako aj ty chodíš v myšlienkach na "návštevu" a nezáleží na čase,vzdialenosti...Volanie srdca nikdy nezostane nevypočuté...Aj keď odpovede sú občas veľmi tiché...

damaxy

Napisem to co som citala .Sme sice obklopeni ludmi,ale sme sami.Sami pri narodeni sami pri zivote sami pri umierani.Skutocne sme sami.A preto sa musime naucit sami zit aby sme mali silu,aj bez pomoci zvladnut svoj zivot.Je to tazke ale nie nemozne.Niektore veci nemozeme vyslovit nahlas a ten druhy co pocuva je len spolusucast,ale netyka sa ho ten problem.Je dobre to niekomu povedat,ale ked sa s niekym rozpravas rozdelis to ,ale opet si ten kusok svoj na pleciach odnesies.A nase pribehy si stale nosime pokial chceme.Zavidim ludom,ktori to vedia odhodit.Tiez prezivam jeden pribeh a som na sama.Aj ked sa o nom rozpravam stale si ho nosim so sebou a neviem ci ho chcem zbavit.Este nie este si ho uzijem ale fakt je bolavy.Lenze prave bolest nas posilnuje a nauci a preto mam rada aj bolest.Neverim na osud,len na vlastne sily,to ze ich niekedy niet sa stane,ale pridu lebo to chcem.Tak a najst si nieco co nas posilni v slabych chvilkach,najst malu radost,najst poeziu nielen od basnikov aj od zivota.

SHAKTI

Prave tymto si zmenil cely svet a mna zmenil s nim!

Nevratim sa dovtedy pokial kockacik nezradi pravdu a nedokaze ze to bolo uprimne...

Dakujem Katuska..ty jedina si pochopila a zastala sa ma..aj jajke dakujem za jej slova..

Zite bezo mna,podakujte kockacikovi..uz viac nebude sledovat moje srdce..je v nom pravdivy pribeh ale on sam je prilis zbabely na to aby zo svojich velkych ust vypustil pravdu,alebo mozno len nenasiel vhodny citat..

Kruta hra dvoch ludi,
srdce nie je na hranie,
srdce nie je na jedenie,
srdce je na pohladenie
a milovanie.

Neviem kde beriete ludia pravo na moj zivot,pravo mi ublizovat..alebo je to tak,ze si pomyslite,tej uz ublizili toľky tak mozem aj ja?vyplnim si chvile nudy,zahram sa...
hlavne ma prekvapuje a boli ze to jedna osoba dovolila,hoci vie,co som prezila a sama mi pomahala uzavriet to,dovolila to a nechala bez povsimnutia...

katty19

no, už som hore, nakoniec som zaspala ale problém vstať, pijem kávu, tú som si ponechala, jednak mávam nízky TK a jednak mi chutí
šakti, nový začiatok existuje, stále som o tom presvedčená, dobre, mám rebelantskú povahu tak zarebelujem v tomto, niekde prebytočnú energiu musím mínať

misha

katty, tiež som nemohla spať, spala som dnes len 1 úbohú hodinu, od 22 do 23h:-( Strašne ma bolí hlava, neviem, ako to dnes zvládnem v práci:-( Aj som chcela ísť na net, či tu niekto nie je, ale nechcela som budiť našich... prajem vám všetkým krásny dník.... a ja sa už idem obliekať do práce:-(