Chcem si umyť ruky

damaxy

dobre moja pridaj sa a som zhrozena isla som konecne do kniznice a do 15. maju este zatvorene,co to je?nejaka inventarizacia skoro dva mesiace.V lete mi to az tak nevadilo ale teraz potrebujem a tie knihy su take drahe ale nviem aj ci budu mat tie co ja potrebujem

mamca

Ja zas už len keď pozriem na žehličku,naskakujú mi vyrážky...Hmmm.Nebudem žehliť.Zo zdravotných dôvodov :D

damaxy

ved ja som prijata ja sa uz len dohadujem vies ja sa tesim na vsetko a poviem ze aj vy ma odporucate.po 19 rokoch pracovat to sa oplati

damaxy

ja ked zehlim tak si dam dosku k oknu a pozeram do zahrady a najradsej ked tam nasi nieco robia pripadne sa prenesiem na druhu stranu do ulice a sledujem zivot tam a ked som lepsie videla tak som sa aj ucila slovicka pri zehleni pripadne som si pustila a na dlzku jedneho cd sa zehlilo.

katty1

si predstav, my si tu kúrime drevom, je to stará budova a pece sú tu všade, nič nemám radšej ako praskanie dreva a sálajúce teplo z pece:)

damaxy

Katty ved ja viem komu si to bola na svadbe inak zacalo to takto volal sestra ze vies ze ten a ten sa zeni v tam a tam ?A ja jej viem a odkial? Katuska sla na svadbu tak a maly svet mam to potvrdene.