Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
dobre moja pridaj sa a som zhrozena isla som konecne do kniznice a do 15. maju este zatvorene,co to je?nejaka inventarizacia skoro dva mesiace.V lete mi to az tak nevadilo ale teraz potrebujem a tie knihy su take drahe ale nviem aj ci budu mat tie co ja potrebujem
A ak to nie je tajné,kde pochopili a prijali tvoje kvality?
Ja zas už len keď pozriem na žehličku,naskakujú mi vyrážky...Hmmm.Nebudem žehliť.Zo zdravotných dôvodov :D
ved ja som prijata ja sa uz len dohadujem vies ja sa tesim na vsetko a poviem ze aj vy ma odporucate.po 19 rokoch pracovat to sa oplati
ja ked zehlim tak si dam dosku k oknu a pozeram do zahrady a najradsej ked tam nasi nieco robia pripadne sa prenesiem na druhu stranu do ulice a sledujem zivot tam a ked som lepsie videla tak som sa aj ucila slovicka pri zehleni pripadne som si pustila a na dlzku jedneho cd sa zehlilo.
idem už končiť, neskor z domu sa pridám, pá
Huuuuuuu,Damaxy,povedz,že si si už pohovorila s nami,sme absolútne spokojné,môžu ťa prijať :)
si predstav, my si tu kúrime drevom, je to stará budova a pece sú tu všade, nič nemám radšej ako praskanie dreva a sálajúce teplo z pece:)
Zehlenie nebola si na vratnych lahvach tam to bolo krasne ukazane
Katty ved ja viem komu si to bola na svadbe inak zacalo to takto volal sestra ze vies ze ten a ten sa zeni v tam a tam ?A ja jej viem a odkial? Katuska sla na svadbu tak a maly svet mam to potvrdene.