Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
shakti, aby si v zlom nespominala. viem, ze ta rozosmejem, ako som ta vzdy.
toto je pre teba
+18°C Obyvatelia Havaja si beru na noc dve prikryvky. +10°C Obyvatelia helsinskych panelakov vypinaju kurenie a Rusi zacinaju pestovat kvety. +2°C Talianske auta nejdu nastartovat. 0°C Destilovana voda zamrza. -1°C Dych sa stava viditelnym. Rusi jedia zmrzlinu a popijaju studene pivo. -4°C Pes sa ti snazi nacpat do postele. -8°C Bezdomovci vliezaju na noc do krabic. -10°C Francuzske auta prestavaju startovat. -12°C Politici zacinaju hovorit o bezdomovcoch. -15°C Americke auta nejdu nastartovat. -18°C Helsinski najomnici zapinaju kurenie. Obyvatelia Havaja uz zmrzli. -20°C Dych sa stava pocutelnym. -21°C Pokial vobec dostanes psa na vencenie von, musis ho potom ukopnut. -22°C Bezdomovci si beru dve krabice na seba. -24°C Nemecke auta nejdu nastartovat. -27°C Pes skusa vliezt ti pod pyzamo. -29°C Svedske automobily prestavaju startovat. -32°C Bezdomovci zmrzli a su v krabiciach stohovani za mestom. -33°C Ziadne normalne auto nejde nastartovat, len ruske. -38°C Rusi si zapinaju vrchny gombik na koseli. -43°C Ruske auta nestartuju uz ani na vodku. -50°C Auto sa ti snazi nacpat do postele. -60°C Obyvatelia Helsink zmrzli. Tulene opustaju Gronsko a stahuju sa na juh. -70°C Zamrzlo peklo. Univerzita v Kuznecku organizuje cezpolny orientacny beh na zahriatie. -75°C Santa Klaus opusta polarny kruh. -120°C Alkohol zmrzol. Rusi su nastvani. -268°C Helium skvapalnelo. -273,15°C Absolutna nula. Ustava pohyb elementarnych castic. Rus, zuzlajuc zmrznutu vodku pripusta, ze je poriadna kosa.
neostan sama, neostan skutocne sama. posledne moje slova.
Shaktiii....priatel je človek ktorý o tebe všetko vie a predsa ťa má rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! preto ti to robím
damy, myslíš to tak, že nie len chlapa robí slovo?:)
Kockáčik..kým mi to zaplo:-)))ona je stále rovnaká,povedala mi to(asi som sa prekecla) takú ju miuješ?
preco mi toto stale robite???????????????
preco???
uz nevladzem...
zbohom....................................
ludia su tak strasne slepi alebo nechcu nas len vidiet...preco? to nevieme pochopit najme ked jedno vravia a druhe spravia urcite rozumies myslim ze si rozumieme o com piseme aj ked kazda mame svoje myslienkovo
Shaktiiiii..máš ma rada?
žiť???? žiť?????????????????????????????
JA NEŽIJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sakti ten prispevok z 21,26,pekny
Gombík:-DDDD len popíš:-DDD kompimenty dvíhajú dávno zadupané sebavedomie:-DDD