Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
to by teda bolo...to by ti fakt asi neverili,by si mysleli,ze si to nepamatas ci co=DDidem ja ahojte a pekny vecer prajem,ste ma rozveselili s tym ejakulatom,teda so zmienkou o nom na Miskinej ruke=DDDDpapaa kocky
A kto ti povedal,že si nespala po placebe?To ti zradili,kedy ti ho dali?
Ethelka, dúfam, že som sa poriadne poumávala:-)))))))) Lebo sa chystám dnes do sprchy:-)))))))
A okrem toho,myslíš,že by ti to verili,že si nespala?:-DDDDD
Ethelka, PLACEBO poznám. Aj keď som bola pred 2r na liečení kvôli jedlu, ani tam som nemohla spávať. Tiež mi dávali občas aj placebo, nevedela som kedy, ale vždy, keď mi ho dali, tak som nespala... mám fakt nejaké problémy so spánkom.
Miška...veď nemusíš povedať,že si ešte s nikým nespala:-)))))
Lilith..ja som ako medveď...spím v sekunde ako na mňa príde únava a chuť spať....
Ethelka:-))))
jaja, si predstav, ako by som to vysvetlovala, keď som ešte s nikým nespala:-)))
Áno, očkovala, to sa tak volá. Proste, lekár Ti urobí napr. výter hrdla, nosa, pošvy:-), recta a pod., a my to potom "očkujeme" na také misky, dáme do termostatu, a do rána tam "narastie choroba"- povedané laicky:-)
Miška,ja som sa stretla s luďmi,čo ho užívajú roky,takže neviem ako to tvoja dr. myslela...Vieš ako sa zisťuje psych závislosť?Dám pac.pyridoxin miesto hypnogenu a spí ako batoľa.Netvrdím,že na teba by to zabralo-volá sa to PLACEBO efekt
lilith, ja som dnes spala 1h, vy ste vybuvané aj za mňa:-)