Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nasada od krompaca??? :-DDDDDDDDDDDDDDDD
dobre vediet! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:))))))))))))))))))ja mám motorku:(((((((((((((((((((((((((((((
gomco!! ake mas auto???
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:-DDD ja mam rada auticka,co maju pekny tvar,pekne oble tvary,male,sikovne, zurive,co dobre sedia na ceste a v zakrutach :-DDDD to co znamena????? :-DDD
inak som triezva,lieky ziadne tiez uz neuzivam :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
len mi je proste dobreeeeee! som zistila,ako je to ludom podozrive,ked mi je dobre! :-DD ze by ma mali radsej ked mam depku?? :-D
:))))))))))))))dobre ste ma pobavili:)))) ano dievčence, zdá sa mi, že asi je to teda pravda, že kto má veľký ..., nepotrebuje Mercedes:))))))
dobre ludia,uz si zrejme za volant auta po spraveni testu od panči,nesadnem!! :-DDDD
boze to je hanba! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jaaaj tak ty uz vyberas auto!! :-DD
dakujem za odkaz,aj som si myslela,ze niekto zaloval :-D
ako som napisala,je mi to jedno! nemienim sa zaoberat nevyzreymi jedincami,nejakymi ich falosnymi hrami s citmi na slepu babu..ak nieco chce-moj mail pozna..
tak to ani nesranduj!!! :-)neviem ci sa nepostavim na stranu tvojho manzela!!!
:-)
idem si vybrať auto:-DDDD Hlavne malé!:-DDD lepšie sa s ním parkuje,a velké nechcem aj kôli tomu,že ho určite bude využívať aj moja polovička a viete ako sa hovorí:Chlap čo má velké auto si tým kompenzuje.......:-DDDD a to by som nerada:-DDDDD
a ešte niečo mám odkázať Shaktuš-je to odpoveď na RP-ja som to nebol!