Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
miska, to je super
panča, v takýchto prípadoch mám odložený pod postelou ešte jeden:))))) požičiam? no už to začína naberať na dvojzmyselnosti, aj keď to je už aj šesťzmyselnosť:))
no ako mám, dobre:) kopec vecí som si musela zakázať a idem sa začať radovať z iných, snáď to zvládnem, čo povieš?
a ty? doma?
smutnučká, teraz som na ICQ, môžeš tam: 420- 938- 358. Dúfam, že sa nič zlé nedeje, normálne mám strach:-(
katty:-), nie, neodídem, neboj:)... mám sa tuším celkom dobre, i napriek tomu, že vonku prší, že je škaredóó, blééé:-(.. Neviem, či je to možné, ale mám taký pocit, že mi už zaberajú AD, cítim sa taká vyrovnanejšia, kludnejšia, nestriedajú sa mi po 2h nálady, žiadna úzkosť, depresia, plač... a užívam ich len od pondelka... V práci bolo tiež fajn... no... a čo by som Ti ešte povedala?:-)) Jáááj, zapla som v práci ohrievač, nech tam je teplo, neviem, čo im prišlo smiešne:-)))) A ty ako?
miska prosim ta dala by si mi mail,alebo icq,chcela by som sa s tebou porozpravat o nieco prosim:(
:D, preopac, trosku som Ti ponorčila meno. Zamrza mi Zdravie, takze preto stale miznem :DDD
viem, ze je to veeelmi skarede-byt lakoma, ale uznajte, kedy sa ja dostanem k nejakemu inemu ? :DDD
A Ty Katuskja, ako sa mas ?
ahoj miška:) pýtala som sa goméza, aj teba sa opýtam, ako máš? nezabudni v príklade svojho predchodcu zdrhnúť, odstrašujúca otázka:)))
Ahojte, bosorky:-)
rozprávku o dvanástich mesiačikoch som mala vždy najradšej, hlavne pasáž, ako sneh sa roztopil a na lúke sa začervenali jahodky, tak toto je tá, moja obľúbená