Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
takže si dopijem ten čaj tu sama, no nevadí, ale je to srandovné toľko čaju skoro ako pacientka:))
good morning good morning good morning:-D
tiez som si schrupla ale ak som si naivne myslela ze mi to pomoze :-DDDDDDDDDDDDDD
tak takto katuska vobec nevypadam!! ja vypadam ako anjelik!! :-DDDDDDDDDDDDDDDD
ale koli tebe sa na to nase stretko takto vychystam ale ty musis mat nad hlavou tu svatoziaru!!
aj pehy si spravim,aj vrkoce aj rozky niekde zozeniem a mozno niekde zozeniem aj chvostik! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
pri predstave ze mam ist do tej zimy mi usmev zamrzne a mozno zamrzne aj cosi ine :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ahoj, ako máš? ja som prednedávnom vstala a teraz mám na stole tri poháre čaju, tak pochlipkávam:)
Ahoj kačulka!:)
goméz, ethelka, ahojte, pančitka tu tiež bola, bože, to je šikovné dievča, ani na mňa s kontrolou nezabudla:)
dobré ráno:) šakti, my dve by sme sa mali už čoskoro stretnúť, normálne chcem vidieť ako vyzeráš:) stavím sa, že máš na hlave dva rohy a veľké pehy po tváry, dva vrkoče ako pipi dlhá pančucha, ale nič sa neboj, ja mám okolo hlavy svatožiaru, tak to sa vyneguje:)
tak strik zo mna este nesiel ale taky rum s colou :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
v ktorej casti tela?? :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
:))))))))))))))))))pozor na popáleniny:)))))))))
nooo pockaj pockaj...cestnu alebo crossku??? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD