Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
si ako tornado,tajfun, csunami,supersopka.. :-)
zlaticko to je ta tvoja sila v tvojom srdci,musis sa ju naucit zvladnut a vyuzivat spravnym smerom.Si mudra zena katulka..nenechaj sa ovladat emociami.. emocie su nasi pomocnici-mozu nas znicit ale mozu nam krasne pomahat,len sa ich musime naucit zvladat vo svoj prospech!
nie neviem, ale viem, že keď sa nahnevám, dokážem byť veľmi nepríjemná!
a nie som si úplne istá, že mi táto emócia robí dobre
ahoj púpavka :-) hod :-) ty vies vobec co ty pre mna znamenas? vies vobec kolko sily je v tebe???
...milujem opojnu chut vytazstva :-)
Ethi...mozno som si trosku z tej flasky odpila,na chvilku mi z toho ostalo zle ale nevratila som sa a nedopila som ju :-)
Ty nie si ucitel,ty si majster! :-)
Nemienim sa zaoberat nevyzretymi jedincami co nevedia co chcu..cakat kym sa rozhodnu? :-D Nie som hracka.. milujem ked ma ludia podcenuju,ked si myslia,ze do mna vidia,ked maju pocit,ze vyhravaju :-DD
Cosi vam prezradim...Prvy clovek v mojom zivote,ktory mi ukazal svet,lasku a statie-neskor mi to aj sice vzal ale na tom nezalezi..s tymto som uz davno vyrovnana a dnes na jeho hrob chodim bez slz..ten clovek mi daroval klucik od mojho srdca..so slovami- "Je iba tvoj, nikdy nikto nebude tvoje srdce vlastnit iba ty sama!" Mam ho dodnes..je krasny stale nezhrdzavel-maly klucik od velkeho srdiecka..vtedy som nechapala preco si ho nenechal on sam,ale dal mi ho..bola v tom laska taka aku este raz najdem..
Muzi neostavaju preto,lebo nie su tak silny ako ja..Moja sila je v padoch a vstavani..moja sila je v mojom srdci..
Je mi dobre..tak dobre ako nikdy :-)
Clovek,ktory si mysli,ze prisiel spravny cas zautocit,lebo si falosne namysla ze som padla a udrie v najslabsi okamih...
:-DD Niektorym ludom proste vadi ked vidia,ze som hore,citia moju silu- drazdi ich..ibaze tuto silu oni nikdy nemozu zlomit-nevlastnia kluc!!
Zvlastny den..nefunguje technika :-)
vonku zima ako v Ruskej stepi,dazd.. ano nebo place..ale moje slnko svieti a svieti pre vas vsetkych!!
Kazdy sa chce zohriat pri mojich teplych slnecnych lucoch ale nik z nich naozaj neznesie palavu toho slnka,lebo moje slnko je tak silne..chcu ist coraz blizsie,laka ich to..no ked im zacne byt prilis horuco utekaju :-D spali ich ta sila..lebo sami nie su dost silní zvladnut ju..
o jednej neznámej?
šakti, absolútne nesúhlasím, stačí mi chvíľu byť s tým individualistom a som unavená, tak rozmýšľaj, alebo ti hodím logický príklad?
..."všechno nečeká blízko tak nelítej nízko,snaď se prebudím..ja už své krídla mám sám to uvidíš.. "
inak ak si niekto mysli,ze je najvacsi cvok na svete,odporucam mu pozriet si film Vanilkove nebo..ak tento film niekto pochopi tak je genius a nepoznam vacsieho cvoka co mohol takyto film vobec vymysliet! :-DD
uz zase musim ist..papapa
uuuuž :D mas