Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Shaktulka..vieš,ak náhodou ten vodičák urobím budem vytešená ak sa dovtedy naučíš to,čo som ti napísala!Lebo je možné,že to dopadne ako záver tej sms a chcem odísť s pokojom na duši:-))) Neboj,keď sa vydám na cestu,budete o tom vedieť:-DDD
Shaktiiiiiiiiiiiiiiiii,prepáč,ale čítala som si history:-DDDDD 4 strany!!!
hmmm citim ze niekto sa tu asi hneva..
caute.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:-DDDDDDD jaaaj a ty varis pre regiment??
:-DD
oki padlo rozhodnutie!! Dnes bude
"Co dum dal alebo co doted nik nezozral!"
:-DD ked mi polozia otazku-co mam teraz jest? odpovedam "si operovana na ruky?? natri si chlieb s maslom,to ta posilni"
:-DD a uz no nemozem ich nechat si zvyknut na takyto luxus..potom ho budu vyuzivat a nebudu si to vazit :-D
Pančuškaaaaa ďakujem!!!Ty si taká neskutočná,ako na mňa myslíš:-DDD Ale nepochválim sa kolko bodov som dosiahla...ešte zo dva razy a nenabúram:-))))
varila ? mudra som bola, lebo som si nalozila kuracie prsicka do pacu a to uz vyuzivam treti den..medzitym robim leco, aj segedin aj normalny gulas..vsetci si tu tukaju na hlavu, ci mi nesibe :DD. Ale nech si..sibe mi, n o a c o :DDD
to uz bol ten slogan :D. Je to o ,,rade" alkoholu zo Spiša. RADA SPIŠ..
nespi :D
daj ten slogan myška :-)lebo budem nad tym premyslat :-)a uz sa mi nechce,vcera som si zavarila rozumcek :-DD
faaaaaakt?? :-DDD aj som si myslela,ale tu nikdy nevies,kto je kto :-DD normalna schiza :-DDD
pocuj varila si nieco? aj by som,ale dnes nemam ziadny napad :-D
uz je lepsie? dufam ano..